Лайм

Нарешті разом: Наталка Денисенко показала довгоочікувану зустріч з чоловіком-військовим

Акторка показала зворушливі фото

Нещодавно Наталка Денисенко з болем розповідала, що Андрія Федінчика у ЗСУ не відпускають у відпустку. Акторка не бачила чоловіка-військового кілька місяців, і ось нарешті сім'я ненадовго возз'єдналася.

Артистка опублікувала в Instagram кілька щасливих фото з коханим захисником та їхнім сином Андрієм, і написала: "Нарешті разом. Довгоочікувана зустріч".

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

У "сторіз" Денисенко показала, як із сином зустрічали Федінчика на вокзалі та теплі сімейні моменти вдома.

"Ця історія почалася з вокзалу та нашої довгоочікуваної зустрічі, - розповіла Наталка. - Андрійко так чекав, був такий радий! Це щастя".

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Акторка зустрічала захисника з передової улюбленими стравами - борщем, салом та запеченим птахом. Військовий подарував дружині букет її улюблених білих троянд.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Андрій Федінчик прийняв рішення йти воювати ще до повномасштабного вторгнення Росії, а коли почалася війна, пішов в армію добровольцем. Акторка розповідала, що намагалася відмовити чоловіка, але його рішення було твердим та остаточним.

У лютому Федінчику увиповнилося 38 років, які він зустрів на фронті. Денисенко передала коханому сюрприз та ніжно привітала його у соцмережах.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Раніше Наталка Денисенко розповіла, що Андрій Федінчик склав заповіт та все переписав на її ім'я.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також