Лайм

Як одягатися, щоб мати дорогий вигляд: шість безпрограшних варіантів

Модні блогери знають ці прийоми

Щоб мати вигляд суперзірки, зовсім не обов'язково мати у гардеробі багато речей відомих брендів. Для цього достатньо вміло поєднувати одяг, який у вас є, використовувати класику моди, а також вибирати правильні тканини, кольори та аксесуари.

Слідкуйте за симетрією

Простий крок у створенні гармонійного образу – це баланс. Швидкий спосіб зібрати вбрання та надати йому преміального вигляду — збалансувати простий одяг аксесуарами з обох боків. Показовий приклад - біла майка, прямі штани та однакові мінімалістичні браслети, як у Розі Хантінгтон-Вайтлі.

Фото: instagram.com/rosiehw

Читайте також: Топ-7 знайомих трендів 90-х, які повернулися в моду у 2023 році: фото.

Дотримуйтеся пропорцій

Обираючи вбрання, не намагайтеся обтягнути себе з усіх боків. Легка недбалість і навмисне розслаблені силуети часто мають дорожчий вигляд, аніж вузькі топи, штани чи сукні.

Фото: instagram.com/kvittkova

Комбінуйте стилі

Популярний тренд TikTok "2x2" – гарна підказка для модниць. Правило нагадує про те, що двом формальнішим елементам гардеробу (наприклад, балеткам і міні-спідниці) слід протиставити два предмети в стилі кежуал (тут - футболка і джемпер, вільно накинутий на плечі).

Фото: instagram.com/symphonyofsilk

Зберіть вбрання в одній палітрі кольорів

Старий трюк, який знають стилісти та модні блогери – носити одяг одного кольору чи відтінку з голови до п'ят. Це найпростіший спосіб зібрати вбрання, особливо якщо ваша кінцева мета - мати багатий вигляд. Обирайте натуральні відтінки - вівсяне молоко, бежевий, пісочний, кава з молоком.

Фото: instagram.com/rosiehw

Читайте також: Анна Богдан та Анна Неплях показали, як виглядає модне літнє взуття 2023 року: фото.

Носіть акцентні речі

Гарний спосіб зробити свій стиль виразнішим - носити одну сміливу річ для кожного вбрання (наприклад, яскравий жакет) та поєднувати її з базовими речами, такими як джинси та проста базова футболка.

Фото: instagram.com/louisahatt

Слідкуйте за аксесуарами

Модники регулярно доповнюють свої вбрання помітними акцентними прикрасами, наприклад, ременем, кулоном або великими сережками. Тримайте свої аксесуари в чистоті і порядку, і вони додадуть образу нотку преміальності.

Фото: instagram.com/anoukyve/

Дізнайтеся також, які помилки у стилі візуально додають віку навіть молодим жінкам.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також