Лайм

Топ-5 помилок у стилі, які візуально додають віку навіть молодим жінкам

Запам'ятайте їх та не повторюйте

Кожна дівчина, незалежно від віку та зовнішніх даних, хоче виглядати привабливо і слідувати модним трендам. І якщо ви вже знаєте, які речі потрібно мати у своєму гардеробі, щоб зробити образи дорожчими, візьміть собі на замітку, яких помилок у стилі слід уникати, щоб не виглядати старшими. theLime докладніше розповідає про це.

Тонкі та темні брови

Коли брови набагато темніші за колір волосся, це виглядає зухвало і додає їх володарці зайвих років. До того ж темний відтінок робить погляд важким, похмурим та втомленим. Занадто тонкі брови додадуть вашому вигляду плюс 10-15 років. Тонкі брови не "відкривають очей" і не роблять нікого молодшим, а зовсім навпаки. Навіть найприємніше обличчя відразу стане старшим, а риси різкішими.

Фото: pinterest.com

Накачані губи

Надмірно накачані філлером губи також додають кілька зайвих років. Останнім часом у тренді натуральність – тому не варто соромитись губ, якими вас нагородила природа. Тонкі губи завжди можна виправити за допомогою правильного макіяжу та простих вправ.

Фото: pinterest.com

Читайте також: Якого кольору волосся варто уникати жінкам, щоб не виглядати старше: поради стиліста.

Неправильно підібрані засоби для макіяжу

Товстий шар густого тонального крему може зіграти з вами злий жарт і дуже сильно зістарити. Пам'ятайте, що тональний крем служить для вирівнювання тону шкіри, а не маскування недоліків.

Занадто багато консилера або неправильно підібраний відтінок також зіграє злий жарт з вами: як відомо, його використовують для того, щоб приховати темні кола під очима. Відтінок консилера повинен відповідати відтінку вашої шкіри і, всупереч поширеній думці, не повинен бути світлішим. Світліший консилер тільки підкреслить темні кола навколо очей і зробить їх сірими.

Якщо ви хочете виглядати молодше, також уникайте чорної підводки навколо очей, темної матової помади або тіней для повік.

Фото: pixabay.com

Читайте також: Топ-5 відтінків волосся, які молодять жінку і виглядають модно.

Невдалий колір волосся

Якщо у вас теплий відтінок шкіри, а ви вирішили пофарбувати волосся в чорний або холодний темний відтінок, тоді колір волосся і відтінок шкіри будуть на контрасті між собою, і ви в результаті виглядатимете набагато старшою. До того ж кола під очима стають чіткішими, а це ніяк не сприяє омолодженню.

Фото: pixabay.com

Складні зачіски або ті, що давно вийшли з моди

Поекспериментуйте з новим образом, якщо ви вже 5, 10 або 20 років робите одну і ту саму складну зачіску або стрижку. При цьому важливо враховувати форму обличчя: овальним обличчям підійдуть будь-які стрижки. Квадратним обличчям необхідно робити зачіски, які пом'якшують форму, наприклад, пасма, що обрамляють, або чубок-шторка. Круглі обличчя краще виглядають зі стрижками, які додають структуру та форму, наприклад, подовжені каре або довгий чубчик. Трикутним обличчям йдуть зачіски, які збалансують риси – піксі, асиметричний подовжений боб.

Фото: pixabay.com

Цікаві новини для вас:

  1. Костюмні жіночі жилети – тренд літа 2023 року: як носити їх з джинсами, шортами та спідницями.
  2. Високі плавки і зав'язки: які купальники в моді влітку 2023 року.
  3. Літо – час яскравих нігтів: ідеї модного манікюру, який порадує своїм виглядом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими 

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима