Лайм

Топ-7 знайомих трендів 90-х, які повернулися в моду у 2023 році: фото

Ці речі мають бути в сучасному гардеробі

З виходом нових колекцій ми все більше переконуємось, що мода живе за своїми циклічними законами. На подіумах та вулицях знову з'явилися тренди 90-х: туфлі Мері Джейн, сукні-комбінації, кроп-топи, джинсові комбінезони та інші модні речі тієї епохи. Можливо, ми сумуємо за відчуттям легкості минулих років – життя без гаджетів та фільтрів – або, можливо, 90-ті насправді були крутими та гідними повторення. У будь-якому випадку, вам варто придивитися до тенденцій минулого, адже у 2023 році деякі з них стали справжнім хітом.

Плісована міні-спідниця

Говорячи про моду 90-х, не можна не згадати коротку плісировану спідницю, яка досягає середини стегна і красиво майорить при ходьбі завдяки ряду складок. Така модель легко поєднується з жакетом та футболкою поло, яка також переживає "другу молодість".

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Туфлі Мері Джейн

Що стосується Мері Джейн, то в 90-ті вони вважалися атрибутом шкільного стилю, пізніше ця модель у поєднанні з білими шкарпетками завоювала серця модниць. Туфлі Мері Джейн мають каблук-платформу, закруглений носок і пряжку на верхній частині стопи. У 2023 році ви можете зустріти не тільки класичні чорні "мері-джейни", але й варіанти у різних кольорах, на будь-якій висоті каблука або на плоскій підошві.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Як виглядає модне взуття на літо 2023 року: фото трендових туфель.

Смугаста сорочка

Смугаста сорочка на ґудзиках із щільної тканини була невід'ємною частиною будь-якого гардеробу 90-х. Ця базова річ універсальна і підійде практично для будь-якого випадку. Надягніть її з лляними брюками або джинсами для міської прогулянки, поверх шортів або купальника для відпочинку на пляжі.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Сукня-комбінація

Мода 90-х не боялася експериментів. Речі, призначені для носіння під одягом, були головним елементом образу. Приміром, сукня-комбінація з тонкого облягаючого матеріалу з вузькими бретельками була практично у кожної модниці, і тепер цей тренд знову заполонив вулиці. У 2023 році сукні у білизняному стилі можна зустріти як у довгому, так і короткому варіанті.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Як виглядають спідниці та сукні на рік, що стали трендом літа-2023: фото.

Крихітні сонцезахисні окуляри

У кожному десятилітті були свої фаворити сонцезахисних окулярів. У 1950-х роках популярною була кокетлива форма "котяче око", у 1980-х почався бум на "авіатори", а для моди 1990-х характерні маленькі прямокутні, овальні або круглі лінзи, які були доступні в спектрі барвистих відтінків. Усі ці моделі переживають сучасне відродження.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

В'язання крючком

Топи, в'язані крючком, були модними у 90-х роках. Вони були грайливим літнім фаворитом модниць у минулому, і продовжують підкорювати серця сучасних дівчат. У 2023 році можна знайти симпатичні кольорові кроп-топи або варіанти у спокійних відтінках нюду.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Капелюх-відро

Капелюх-відро, навіяний модою 90-х, відрізняється від класичної панами тим, що він набагато глибший. Він максимально захищає від сонця і здатен ефектно завершити будь-який літній образ.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Раніше ми розповідали, яке взуття на літо ніколи не виходить із моди: топ-5 варіантів.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії 

Як довго можна зберігати варені яйця і що з них приготувати

Який термін зберігання варених яєць за кімнатної температури і в холодильнику, а також як приготувати яйця по-шотландськи в домашніх умовах

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини