Лайм

Пройшло 18 років: Тіна Кароль показала свій перший виступ на великій сцені

Співачка згадала, з чого почалася її кар'єра

Тіна Кароль, яка готувала до "Євробачення-2023" сукню, натхненну її образом на конкурсі 2006 року, показала ще один свій знаковий виступ. Співачка згадала свою участь у "Новій хвилі-2005" – перший виступ майбутньої зірки на великій сцені.

На особистій сторінці в Instagram артистка опублікувала архівне відео з 4-го міжнародного конкурсу молодих виконавців, який проходив у липні 2005 року в Юрмалі (Латвія). У перший конкурсний день учасники виконували "Хіт своєї країни". Тіна Кароль заспівала перед суддями і глядачами "Зелен клен".

Фото: прес-служба Тіни Кароль

Конкурсантка з України вийшла на сцену у пишній короткій спідниці зеленого кольору та напівпрозорому топі на зав'язках. Образ доповнив червоний пояс-фартух із квітковим принтом, який плавно переходить на одне плече, і масивне намисто.

Читайте також: Тіна Кароль стала голосуючим членом "Греммі" - найпрестижнішої музичної премії миру.

"Господи, скільки промайнуло зараз перед очима. 2005 рік я прямісінько з гуртожитку приїхала на велику сцену. Я не знала, як бути артистом, що таке сценічна майстерність. Єдине, що розуміла: я готова пройти цей шлях!, - сказала Тіна. - Але знати і пройти шлях - це різні речі. Відео з касети VHS з зажованою стрічкою стало сьогодні тригером, що нічого неможливого не існує".

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Tina Karol (@tina_karol)

Нова хвиля стала стартом кар'єри Тіни Кароль. І хоча співачка тоді не перемогла, а посіла друге місце, вона отримала цінний бонус: спеціальний приз від Алли Пугачової – "Золота зірка Алли" та грошову нагороду у розмірі 50 тисяч доларів. На ці гроші артистка зняла свій перший кліп на пісню "Више облаков". Також Тіна отримала 25 тисяч (7 тисяч "з'їв" податок) доларів від "Нової хвилі".

В інтерв'ю ТаблоID Кароль розповідала, що вона не очікувала отримати приз Пугачової, а тихо раділа тому, що увійшла до трійки найкращих.

"Після нагородження всі учасники стали у дві лінії, і так вийшло, що я стояла у самому кінці. Алла Пугачова піднялася на сцену і, як мені тоді здавалося, навіть повітря навколо нас завмерло. Примадонна почала зі своєї вступної промови, а я стояла і думала про себе: "Ну, звичайно, це буду не я. Вручать якій-небудь дурепі, яка поруч стоїть. От, наприклад, Поліні Гагаріній. Або якому-небудь протеже. Але, все одно, друге місце – це теж велика перемога. Господи, спасибі і на цьому", - згадувала співачка.

Поки Тіна Кароль промовляла це про себе, Пугачова сказала: "Свій приз я вручаю співачці з України Тіні Кароль!"

Фото: kp.ua

До речі, Поліна Гагаріна активно підтримує Путіна та розв'язану ним війну в Україні. З 7 січня 2023 року путіністка перебуває під українськими санкціями .

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також