Лайм

Катерина Кухар здивувала заявою, що їй пропонували посаду міністра культури України

Зірка сцени поділилася подробицями у коментарях

Верховна Рада України підтримала відставку Олександра Ткаченка з посади міністра культури та інформаційної політики. Нагадаємо, чоловік вирішив подати відповідну заяву "через хвилю непорозуміння щодо важливості культури під час війни".

Ситуацію навколо Ткаченка прокоментувала українська артистка балету Катерина Кухар. У Instagram вона оприлюднила пост, у якому поділилася роздумами стосовно цього питання.

Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official

"Україна в очікуванні нового міністра культури. Знаю, що зараз багато кандидатів, що намагаються дістатися влади всіма шляхами. Задача №1: зберегти та акумулювати все найкраще, що є в українській культурі для передачі майбутньому поколінню. Культура створює світогляд держави. Без якого ми всі приречені. Тому так важливо. Щоб ця фігура була гідна своєї посади", - йдеться у публікації знаменитості.

Читайте також: Життя після Ткаченка: як має працювати Мінкульт під час війни.

Тим часом люди у коментарях пишуть, що підтримають Кухар у рішенні зайняти посаду нового міністра культури. Балерина не стала залишати підписників без відповіді і зазначила, що їй вже пропонували цю роботу, проте вона відмовилась. У коментарі Катерина також озвучила причину.

"Катерино, подавайтеся в міністра культури. Ми вас підтримаємо", - написали користувачі мережі. "Мені пропонували, але наразі є місія іншого порядку!" – заявила у відповідь на коментар зірка.

Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official

Як відомо, Катерина Кухар разом із чоловіком Олександром Стояновим здійснює керівництво балетною трупою "GrandeKievBallet", що налічує близько 30 артистів, які гастролюють Францією, Польщею, Бельгією, Норвегією, Швейцарією, США. Крім того, з липня 2020 року балерина обіймає посаду директорки Київського державного хореографічного училища.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації