Лайм

Не розглядається як підозріла: в поліції розкрили деталі смерті Шинейд О’Коннор

Співачка померла на 57-му році життя

Увечері 26 липня стало відомо про смерть ірландської співачки Шинейд О'Коннор. Одна з найвідоміших вокалісток 90-х пішла з життя у віці 56 років, і лише через 18 місяців після смерті свого 17-річного сина Шейна. Поліція розкрила деталі смерті зірки.

Як пише The Sun із посиланням на звіт правоохоронців, Шинейд О'Коннор була знайдена без ознак життя у своїй квартирі в Лондоні. Об 11:18 за місцевим часом до поліції надійшов дзвінок із повідомленням про нереагуючу жінку. Офіцери прибули на місце події та констатували смерть співачки.

Фото: Getty Images

Також поліцейські додали, що "смерть не розглядається як підозріла". Точна причина смерті поки не розголошується, справа буде передана коронеру.

Читайте також: Дочка Роберта Де Ніро розкрила ймовірну причину смерті її 19-річного сина.

Вбита горем сім'я підтвердила смерть виконавиці: "З великим сумом ми оголошуємо про кончину нашої коханої Шинейд". Рідні та друзі О'Коннор "спустошені" і "просять приватності у цей дуже важкий час".

Президент Ірландії Майкл Хіггінс сказав, що країна втратила "одного з наших найбільших та найобдарованіших композиторів, авторів пісень та виконавців".

У Шинейд залишилися троє дітей - Джейк, Ройзін та Ієшуа. У січні 2022 року син співачки Шейн наклав на себе руки.

У недавньому зворушливому пості вона сказала про сина: "Він був любов'ю мого життя, світильником моєї душі. Ми були двома половинами однієї душі. Він був єдиною людиною, яка любила мене безумовно". Емоційна заява, опублікована в її Twitter 17 липня, була відповіддю на запитання, поставлене кимось із підписників.

Фото: twitter.com/786OmShahid

Шинейд О'Коннор прославилася після того, як записала кавер на пісню Прінса Nothing Compares 2U. За альбом "I Do Not Want" What I Haven't Got співачка отримала в 1991 році премію "Греммі".

У 2018 році Шінейд повідомила про своє рішення перейти з католицизму до ісламу і заявила, що тепер її звуть Шухада, що в перекладі з арабської означає "мучениця".

У травні померла "королева рок-н-ролу" Тіна Тернер: чим прославилася співачка.

Ще новини на тему:

Новини партнерів

Читайте також

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко