Лайм

Христина Решетнік на курорті поскаржилася на емоційне вигорання і нарвалася на хейт

Дружина ведучого знову зіткнулася з критикою

Христина Решетнік дедалі частіше стикається із осудом у мережі через недоречні публікації під час війни. Нещодавно дружину Григорія Решетніка захейтили за розваги на концерті Бейонсе, які вона оприлюднила в день трагедії у Краматорську, тепер маму трьох дітей розкритикували за скарги на життя.

Дружина телеведучого із синами та своєю мамою знаходиться на відпочинку за кордоном, звідки регулярно ділиться пляжними світлинами в Instagram. В одному з недавніх постів Христина поскаржилася на емоційне вигорання "від новин, щоденних втрат, страждань наших українців від ситуації в країні".

Читайте також: Григорій Решетнік відповів на критику через виїзд за кордон та фото відпочинку в Італії.

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

"Півтора останні роки - це один суцільний день жалоби, де поміж цим всім намагаєшся знайти сили щось робити, летиш в потоці, намагаєшся жити і працювати. Намагаєшся бути тим промінчиком сонця для чотирьох своїх хлопців, бо дітям треба щаслива мама, а чоловіку - та підтримка, яка буде надихати в такий непростий час", - пише мати трьох синів.

Решетнік додала, що знайшла для себе "панацею, як можна трохи набратися ресурсу перед складною осінню і зимою". За словами Христини, вона менше бере в руки телефон і читає новин, а більше медитує, читає книжок та спілкується з дітьми і мамою.

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

Далі дружина Григорія Решетніка поцікавилася у підписниць, чи відчувають вони емоційне виснаження та чи мають свої методи боротьби з вигоранням, проте у відповідь почула негатив.

Читайте також: Сонні і голодні: Христина Решетнік показала, як ховається із синами в укритті.

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

Раніше з критикою у мережі зіткнулася Ксенія Мішина, яка у день трагедії у Львові опублікувала танці у купальнику.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення