Лайм

Василіса Фролова поділилася думками про життя за кордоном та нарвалася на хейт українців

Користувачі мережі не погодилися із твердженнями зірки

Українська телеведуча Василіса Фролова перебралася жити до ОАЕ ще на початку повномасштабного вторгнення, і час від часу у соцмережах вона висвітлює своє життя за кордоном. Так, цього разу знаменитість вирішила поділитися роздумами про переїзд до іншої країни, проте її слова сподобалися далеко не всім.

Зокрема, Фролова виклала у Instagram пост, у якому зізналася, що "кожен день ще більше віддаляє від України" і вона не впевнена, що "хтось буде робити щось задля її повернення". На додаток зірка зазначила, що така ситуація є "величезною трагедією".

Читайте також: Двоє людей загинуло: біля будинку Василіси Фролової у Харкові впала російська ракета.

Василіса ФроловаФото: instagram.com/vasyafrolova

"Сьогодні півтора роки за кордоном. Які б підсумки я не підбила, все одно їх легко перетворять на хейт. Але стільки українського в моєму житті, як за цей період, не було ніколи. І справа не в кількості вишиванок. Стільки занурення в традиції, в історію, суть, в досить непомітне-звичайне, стільки плідних зустрічей і справ для України неможливо було уявити і спланувати.

Ми далеко, але ми робимо те, що маємо. Я дуже сумую за людьми, але я не впевнена, що хтось колись буде робити щось, аби я повернулась. Кожен день ще більше віддаляє від України тих, хто поїхав, і це величезна трагедія", - йдеться у публікації ведучої.

У коментарях під постом можна помітити, що сенс допису зрозуміли не всі. Чимало українців обурилися таким твердженням Фролової, зазначивши, що своїми словами вона "знецінила роботу усіх, хто зараз перебуває в Україні". theLime зібрав деякі коментарі людей, їх ви можете побачити нижче:

Фото: instagram.com/vasyafrolova

Фото: instagram.com/vasyafrolova

Фото: instagram.com/vasyafrolova

Фото: instagram.com/vasyafrolova

Фото: instagram.com/vasyafrolova

Фото: instagram.com/vasyafrolova

Фото: instagram.com/vasyafrolova

Фото: instagram.com/vasyafrolova

Фото: instagram.com/vasyafrolova

Читайте на тему: Василіса Фролова вперше показала батька своєї дитини - як виглядає обранець ведучої.

Під одним із обурливих коментарів Фролова написала, що не виключає можливості свого повернення сюди, проте "хоче повернутися у країну без війни":

Фото: instagram.com/vasyafrolova

Нагадаємо, Василіса Фролова - українська модель, телеведуча, акторка та ведуча прямого ефіру на радіо. Народилася та виросла в Харкові. У 17 років перемогла на конкурсі краси та отримала титул "Віцекоролева Харкова". Кар'єру на телебаченні розпочала на одному з харківських каналів, а 2003 року стала ведучою каналу M1.

У 2021 році вперше стала мамою - народила хлопчика, якого назвала Родіоном. Батьком дитини є український телепродюсер Дмитро Котеленець. До ОАЕ знаменитість перебралася разом із малюком та своїм партнером.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності