Лайм

Можу собі дозволити: блогерка Юлія Верба відповіла на хейт через новий Mercedes за 10 млн. гривень

Дівчину розкритикували за покупку дорогого авто

Українська блогерка-мільйонниця Юлія Верба зіткнулася з критикою в мережі через покупку дорогого авто. 20-річна дівчина придбала новенький Mercedes-Benz S 580, вартість якого складає приблизно 10 млн. гривень.

"Так, я білявка і так, я купила есочку. 2023 рік! 580, чотирьох літрова, ахх звір. Тепер Юлічка Верба рухається на потужному апараті. Колись я не могла дозволити собі новий айфон, а зараз можу дозволити собі купити найновішого Мерседеса з салону. Мрійте, працюйте і все буде!", - написала блогерка під знімками з автосалону у Львові.

Фото: instagram.com/verbaaa.verbaaa

Підписників Верби обурила не лише дорога покупка під час війни, а й той факт, що блогерка поїхала за машиною, коли у Львові була жалоба за загиблими внаслідок російського ракетного удару.

Фото: instagram.com/verbaaa.verbaaa

Фото: instagram.com/verbaaa.verbaaa

Фото: instagram.com/verbaaa.verbaaa

Фото: instagram.com/verbaaa.verbaaa

Блогерка не стала мовчати і відповіла хейтерам у "сторіз". Верба заявила, що вона багато працювала, тому може дозволити собі таку дорогу покупку. Дівчина запропонувала за неї порадіти, у всім незадоволеним – відписатись.

"Не зліться на мене. Я старанно працювала і можу собі це дозволити – навіщо писати дурниці? Краще порадійте за мене, а якщо не сприймаєте це позитивно, то нічого не пишіть або відпишіться від мене на*ер", - заявила вона.

Фото: instagram.com/verbaaa.verbaaa

Читайте також: Максимальний маразм: блогерка Алхім відповіла на закиди щодо коригування удару по Дніпру.

Юлія Верба (справжнє ім'я – Юлія Вербинець) – одна з успішних Instagram-блогерів України. На 20-річну дівчину з Івано-Франківська підписано 1,1 мільйонів користувачів мережі. Блогерством вона зайнялася у 2017 році, як тільки зареєструвалася в Instagram.

Фото: instagram.com/verbaaa.verbaaa

Верба заробляє на рекламі та активно розвиває свою сторінку. У 2019 році Юлія отримала премію "Найкращий лайфстайл-блогер" від Blogger Zone, а в 2021 увійшла до рейтингу "Найвпливовіших жінок України" за версією видання Фокус.

Фото: instagram.com/verbaaa.verbaaa

В інтерв'ю "Ходять чутки" Верба розповідала, що за один рекламний допис бере 20 тисяч доларів, а за місяць таких публікацій у блогерки може бути сотні.

Завдяки такому заробітку молода дівчина втілила безліч своїх бажань: купила три квартири, відвідала різні куточки світу та часто балує себе люксовими речами. Лише за період повномасштабної війни Юля Верба відпочила у Португалії, Австрії, на Мальдівах та Сейшелах.

Фото: instagram.com/verbaaa.verbaaa

Раніше на критику в мережі нарвалася блогерка Саша Бо. Дівчина вирішила розіграти дорогий автомобіль чоловіка, який придбав у салоні нову машину, а "стару" готовий віддати переможцю.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео

Рожевий ліс, "скелети" та динамічні танці: яким був виступ Сан-Марино на "Євробаченні-2024"

Представниця Сан-Марино на Євробаченні 2024 Megara вразила епатажним образом та сміливим номером - відео виступу