Лайм

Melovin розповів, хто з учасників "Євробачення-2023" нещиро підтримав Україну

Випливла неприємна правда

Публічна підтримка України закордонними знаменитостями не завжди виявляється щирою. У цьому переконався співак Melovin, який поспілкувався із представником Молдови на "Євробаченні-2023" Пашею Парфені.

Українським журналістам Парфені розповідав, що його бабуся родом із Вінниці, і під час повномасштабної війни багато його родичів та друзів перебувають в Україні. "Вони борються, вони долають багато труднощів. Молдова - маленька країна, але з великим серцем. Ми завжди готові вам допомогти. З 2014 року я завжди всім серцем вас підтримую", - говорив співак.

Читайте також: Трималася осторонь: переможниця "Євробачення-2023" Loreen відмовилася підписати прапор України.

Парфені з представниками України TVORCHI Фото: https://www.instagram.com/pashaparfeni/

У розмові з Melovin'ом на Євровечірці у Лондоні артист показав зовсім інше ставлення до українців.

"Коли ми почали спілкуватися, я розповідав про тривалу дискримінацію української мови в Україні. Я згадав, як в Одесі в школі по приколу перейшов на українську мову, і мені сказали: "Перейди назад, що ти на цій свинячій розмовляєш". Я пам'ятаю, коли було соромно говорити українською в Одесі. Він слухав-слухав, і тут я чую російський наратив: "Та що вам там забороняли. Вам нічого ніколи не забороняли. От коли у вас дозволять канабіс, тоді й поговоримо, яка ви вільна країна". Нас ніби облили окропом, ми нічого не зрозуміли. І наступна фраза прозвучала: "Я взагалі переживаю, щоб українці не зазналися", - розповів співак у програмі "ЖВЛ".

"Це було страшно некрасиво, - додав він. - Був дуже неприємний момент, коли я встав, сказав "на добраніч" і пішов звідти".

Фото: https://www.instagram.com/melovin_official/

Melovin зізнався, що не розповідав про цю ситуацію під час "Євробачення-2023", щоб його не звинуватили в "підтасовуванні" результатів проти Молдови. Крім того, він не відкидає, що знову спробує себе в українському Нацвідборі, щоб потрапити на "Євробачення-2024".

Раніше продюсер TVORCHI розповів, як представників України на "Євробаченні-2023" бойкотували у Європі.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків