Лайм

Почуваюся вільніше: "Холостяк" Топольский повернувся до російської мови, яку назвав рідною

Його вже критикують у мережі

Герой шоу "Холостяк-12" Алекс Топольський, який нині мешкає в Бангкоку, оскандалився у соцмережах. Уродженець Львова, який там навчався та закінчував університет, назвав російську своєю рідною мовою.

"Я це [відео] буду записувати російською мовою. Скажу відверто, я почуваюся вільніше, мені зручніше, коли я висловлюю свої думки російською мовою. Я більшу частину свого життя розмовляв російською мовою. Як би я не любив українську мову, наскільки б не вважав її мелодійною і красивою, формулювати свої думки українською і, тим більше, доносити їх до вас, дуже складно", - заявив він у Instagram.

Читайте також: Слава Дьомін розповів, чи справді "Холостяк" Алекс Топольський був успішним бізнесменом.

Фото: https://www.instagram.com/alex_topolsky/

Топольський спрогнозував, що за таку позицію його критикуватимуть українські "блогери-кровопивці", але саме російську мову уродженець Львова вважає рідною.

"Як би я не любив свою країну, наскільки б не вважав себе патріотом, формулювати свої думки і доносити ефективно, щоб мою цілісніть сприйняли, для цього мені потрібно розмовляти рідною мовою, якою я розмовляв 22 роки", - висловився 33-річний "Холостяк".

Заява Топольського вже спричинила реакцію спільноти.

"Як ти жив у Львові стільки, і української не знаєш, що в тебе формулюються думки російською мовою? Не кажи, що ти патріот після цього", - пишуть у коментарях.

Фото: Instagram

Тим часом переможниця "Холостяка" Катя Лозовицька стала учасницею конкурсу "Міс Україна Всесвіт-2023".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення