Лайм

Російська акторка Антонова, яка знімалася в Україні, підтримала рішення синів вбивати українців

Таким чином росіянка хоче продемонструвати, що "разом зі своєю країною"

Російська акторка Наталія Антонова приїжджала до нашої країни на зйомки різноманітних фільмів та серіалів, у яких часто виконувала головну роль. Проте це не завадило їй заявити, що вона готова відпустити своїх синів на війну в Україну "захищати батьківщину" та "воювати як дєди".

Абсурдну заяву росіянка видала під час розмови із пропагандистом та зіркою "Кадетства" Борисом Корчевниковим. Зокрема, вони обговорювали те, чому "українці зациклені на війні та відчувають ненависть до громадян РФ", а також відмовляються з ними співпрацювати.

Читайте також: Його досі дивляться в Україні: "хороший" російський стендапер цинічно висміяв війну.

АнтоноваФото: kino-teatr.ru

Антонова має трьох синів, і найстаршому з них наразі 25 років. У разі якщо вони отримають повістку, жінка підтримає їх, оскільки вона "разом із своєю країною", і задля вдаваного патріотизму готова пожертвувати власними дітьми.

"Він мені сказав: "Мам, коли прийде повістка, я піду. Молодші сини відповіли: "Брате, ми тебе поважаємо". Спочатку я думала, що не відпущу. А насправді розумію, що народила синів – захисників Батьківщини. Мої діди воювали, мій батько військовий. Мої чоловіки захищають мою країну, мою родину. Ми разом зі своєю країною", – сказала росіянка.

Крім того, під час діалогу з рашистом Корчевніковим Антонова здивувалася, що українські режисери та актори, з якими вона раніше співпрацювала, "ні з того ні сього почали викладати у мережу агресивні заяви щодо росіян", а також відмовилися від спілкування із ними. При цьому вона наголосила, що нібито "з деякими українськими продюсерами ще підтримує спілкування".

Фото: kino-teatr.ru

"З акторами та режисерами з Києва я припинила спілкуватися, бо їхні соцмережі наповнені агресією. Хоча дуже гірко, адже є режисери, з якими ми робили по кілька робіт у Києві", - говорила вона.

Також акторка відзначилася заявою, що українські колеги "принижували її", коли в її присутності розмовляли українською мовою. Таку ситуацію вона називала "немудрістю та жіночою заздрістю".

Читайте на тему: Путініст Філіп Кіркоров в Італії показав, як бренд Dolce&Gabbana співпрацює з росіянами.

Нагадаємо, в Україні Антонова грала в фільмах "Добігти до себе", "Операція Мухаббат", "Зведені сестри", "Загадай бажання", "Сюрприз" та інших кінопроектах.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля