Лайм

Переможниця "Холостяка" Катя Лозовицька стала учасницею конкурсу "Міс Україна Всесвіт-2023"

Дівчина давно говорила про бажання спробувати свої сили

Конкурс "Міс Всесвіт-2023" відбудеться у Сальвадорі 18 листопада, і в Україні вже закінчилися співбесіди з кандидатками на роль представниці країни. Однією з них стала модель Катя Лозовицька – переможниця шоу "Холостяк-12".

На сторінці конкурсу "Міс Україна Всесвіт" в Instagram з'явилися кілька відео з короткими інтерв'ю. В одному з них Лозовицька розповіла про свої досягнення на участь у романтичному реаліті-шоу.

Читайте також: Королевою краси в Нідерландах обрали трансгендерну жінку: вона поїде на "Міс Всесвіт".

Фото: https://www.instagram.com/missukraine_universe/

"Я все життя займаюся модельним бізнесом, з 15 років подорожувала і жила за кордоном. Навчалася в проміжках на юриста, потім закінчила, вступила до університету в Іспанії, закінчила навчання там і продовжила працювати моделлю. Потім їздила, подорожувала. З останнього - була на шоу "Холостяк"", - представилася 26-річна Катерина.

Фото: https://www.instagram.com/kateryna_lozovytska/

Лозовицька і раніше натякала, що хоче спробувати свої сили у конкурсі краси.

"Я вважаю, що Вікторія впоралася зі своїм завданням і представила гідно нашу країну. Особливо зараз, у такий відповідальний час, - говорила вона про Міс 2022 року Вікторію Апанасенку в інтерв'ю "24 каналу". - Я не виключаю, що в майбутньому, можливо, все ж таки спробую себе в цьому конкурсі".

Читайте також: Українка Вікторія Апанасенко виграла конкурс національних костюмів на "Міс Всесвіт-2022".

Фото: https://www.instagram.com/kateryna_lozovytska/

Катя Лозовицька живе у Польщі разом зі своїм бойфрендом. Її стосунки з героєм шоу "Холостяк-12" Алексом Топольським були короткими та невдалими. Після розставання обоє вони наговорили одне про одного багато неприємних речей.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil