Лайм

Слава Дьомін розповів, чи дійсно "Холостяк" Алекс Топольский був успішним бізнесменом

Ведучий відповів на запитання про свого кума

Після фіналу 12 сезону шоу "Холостяк" пройшло вже півроку, а фінансовий стан Алекса Топольського досі викликає питання. Ще на проекті учасниці засумнівалися, що головний герой володіє власною компанією в США, а після переїзду чоловіка в екзотичні країни дівчата заговорили про його роботу ріелтором. Слава Дьомін відповів, чи був його колишній друг успішниим бізнесменом, чи це вигаданий образ продюсерів реаліті.

У підкасті STAND UP BATTLE ведучий заявив, що Алекс дійсно жив в Америці, отримав громадянство цієї країни і мав там успішний бізнес, пов'язаний з нерухомістю. Однак коли почалася пандемія Covid-19, справи бізнесмена пішли на спад.

Фото: instagram.com/alex_topolsky

Читайте також: "Холостяк" Топольський відповів на чутки, що він не має успішного бізнесу і працює ріелтором на Балі.

"Це була оренда нерухомості та багато іншого. Цей бізнес трохи похитнувся, коли почався ковід. Потім він переїхав на Балі, теж там займався бізнесом, зараз, наскільки я знаю, він знаходиться в Таїланді, подорожує", - сказав Дьомін.

Слава зазначив, що Топольський має бізнес, але продюсери шоу занадто його ідеалізували, як і всіх попередніх героїв "Холостяка".

"СТБ показав "Холостяка" так, як канал цього хотів. Вони мають певну концепцію, і вони показують кожного "Холостяка" як принца на білому коні, він ідеальний. Але ми всі неідеальні, і Алекс у тому числі. Чому відчувалася крінжовість і "пластмаса"? Тому що відповідність образу, який побудували, і справжності, щирості, була трохи не на рівні", - пояснив шоумен.

Фото: instagram.com/alex_topolsky

Слава Дьомін нині не спілкується з Алексом Топольським, з яким дружив понад 20 років. Ведучий припинив багаторічну дружбу зі своїм кумом за місяць після закінчення шоу "Холостяк-12", і зараз не має жодного відношення до його життя.

"Ми не спілкуємося з ним. Наша дружба багаторічна закінчилася, на жаль. У нас дуже сильні розбіжності щодо прийняття життя. Я у нього заблокований в Instagram, і мені якось по-барабану", - заявив шоумен.

Фото: instagram.com/slavademin_official

У середині червня Алекс Топольський повідомив, що переїхав до іншої країни. Він обрав для себе таїландський Бангкок.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші