Лайм

Дуже схожий на батька: Тіна Кароль показала дорослого сина у день народження покійного Євгена Огіра

Зірка поділилася зворушливим думками

Тіна Кароль вшанувала пам’ять покійного чоловіка Євгена Огіра у день його народження. 14 серпня чоловікові могло б виповнитися 43, але його життя 10 років тому забрала онкологія.

В особливий день виконавиця оприлюднила в Instagram спільні фото з сином Веніаміном, який, як зазначили користувачі мережі, дуже схожий на свого батька. У підписі до теплих сімейних кадрів знаменитість поділилася щемливими роздумами.

Читайте також: Все більше схожий на батька: Тіна Кароль показала фото з сином-підлітком.

Фото: instagram.com/tina_karol

"Прикладом бути неможливо, а орієнтиром можна. Сьогодні дитячі свята починаються з хвилин мовчання за тими, кого вже нема. Діти вміють шанувати пам’ять та поважати героїв, серед яких їх батьки та родичі. Сльози на їх очах сухі, наші діти сильніші за нас. Доля, яка випала нашим дітям, тяжка і несправедлива. Я бачу як цей біль перетворюється на мотивацію та характер", - йдеться в пості знаменитості.

Фото: instagram.com/tina_karol

"Молодих вдів, таких розгублених,таких сильних - нас сьогодні таких, нажаль, більшає. Хлопчиків з портретом тата у кишені також більшає. Ми 10 років, усвідомлення цього не можливе, слідуємо за твоєю зіркою. Ти бився за життя відчайдушно у всіх на очах, у моїх руках. Ми любимо тебе, наш тато! Ми йдемо далі , як ти й просив. Але не повз, а з тобою в нашій пам’яті і серці", - також написала співачка.

Фото: instagram.com/tina_karol

Читайте на тему: У мене інший підхід: Тіна Кароль розсекретила, якими методами виховує 14-річного сина.

"Назавжди разом", - саме такими словами Кароль закінчила зворушливу згадку про покійного чоловіка. Тим часом у коментарях колеги та шанувальники зазначили, що Веніамін дуже схожий на свого батька Євгена, додавши, що за останній час він помітно подорослішав. Як відомо, у листопаді цього року хлопцю виповниться 15 років.

Фото: instagram.com/tina_karol

"Схожий на тата, а очі мамині", "Вєня такий дорослий вже, не впізнала на першій зразу", "Дуже схожий на Євгена! Впевнена, що він не тільки його маленька копія ззовні але й з середини!", "Такий схожий на Євгена", "Я подумала, що то ваш чоловік Євген стоїть. Супер опора для мами!", "Веня вже не хлопчик, а справжній чоловік!" – йдеться у деяких коментарях під публікацією.

Тіна Кароль та Євген ОгірФото: viva.ua

Нагадаємо, Євген Огір пішов із життя у 32 роки після важкої боротьби з раком шлунка. Після смерті чоловіка співачка виховує їхнього сина сама.

14-річний Веніамін вчиться в елітній школі Repton Preparatory School, що знаходиться у Великій Британії. Окрім навчання, він має багато інших захоплень: гопак, гра на фортепіано та барабанах, фехтування.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Племінник Ольги Сумської відповів, чи порозумівся з акторкою після конфлікту в мережі

Український актор В'ячеслав Хостікоєв розповів, чи порозумівся зі своєю тіткою Ольгою Сумською після його інтерв'ю про Антоніну Паперну в Москві

Це боляче: акторка і дружина військового звернулася до чоловіків, які веселяться в тилу

Акторка театру та кіно Євгенія М'якенька засудила чоловіків, які дозволяють собі виставляти напоказ безтурботне життя, поки інші воюють

Назавжди: Ніколь Кідман романтично привітала чоловіка з 18-ю річницею шлюбу

Оскароносна акторка Ніколь Кідман і кантрі-співак Кіт Урбан показали романтичне фото з нагоди 18-ї річниці весілля