Лайм

Андрій Бєдняков замилував сімейними світлинами з відпочинку в Карпатах

Сім'я насолоджується моментом після довгої розлуки

Андрій Бєдняков з дружиною Анастасією Короткою та двома дітьми вирушили у першу спільну подорож з початку повномасштабної війни. Нещодавно акторка привезла сина й доньку в Україну, і тепер вони проводять разом кожну хвилину. Сім'я телеведучого відвідала Карпати, щоби перед від'їздом до США надихатись повітрям українських гір.

Читайте також: Це мій син: Андрій Бєдняков замилував спільним фото з 9-місячним Остапом.

В Instagram шоумен показав кілька сімейних кадрів і в гуморній манері поділився враженнями від поїздки в гори. "Були в горах. Навчили Остапа грати на трембіті. Загубили кросівки Ксенії. Фоткались на Нокіа", - написав він під серією щасливих фото.

Фото: instagram.com/biedniakov

Анастасія також не залишила своїх підписників без фотографій, хоча раніше зізнавалася, що зараз вони майже не роблять спільних фото, бо "просто живуть і не хочуть діставати телефони".

Фото: instagram.com/biedniakov

Акторка показала в "сторіз" захід сонця в Карпатах, дорогу в гори за грибами та улюбленицю Буфу, у якої "завжди плани однакові - обісцяти всю планету".

Фото: instagram.com/nastyakorotkaya

Після початку російського вторгнення вагітна дружина Андрія Бєднякова Анастасія Коротка виїхала у США разом із 7-річною дочкою Ксенією. За кордоном акторка народила сина, якого назвали Остапом. Нині хлопчик має лише американське громадянство, але Коротка заявляла, що обов'язково змінить його на українське, як тільки вони вирішать остаточно повертатися додому.

У липні сім'я Бєднякова приїхала в Україну відвідати тата, і шоумен вперше взяв на руки свого 9-місячного сина.

Фото: instagram.com/nastyakorotkaya

Шанувальники в коментарях роблять компліменти сім'ї та розмірковують, на кого з батьків схожі Остап та Ксенія.

"Так приємно бачити вас усіх разом", "Як Остап схожий на маму", "Клас! Дуже красиво! Дочка татова, а малий копія мами", "Маленька Настя на руках. Дуже позитивні фото", "Так приємно, гарна родина" , "Прекрасна сім'я, прекрасна природа", "Які ви класні! Божих благословень вашій сім'ї", - пишуть підписники Бєднякова.

Фото: instagram.com/biedniakov

Настя Коротка хотіла з дітьми приїхати в Україну ще у квітні, але її плани зірвалися.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші

Пропрацьовуємо багато моментів: Наталка Карпа розповіла про складні стосунки з чоловіком-військовим

Українська співачка Наталка Карпа розповіла про непрості стосунки з чоловіком-військовим. Знаменитості вдолося зберегти сім'ю

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС