Лайм

Естетично чи вульгарно? Кохана Тараса Цимбалюка повністю роздяглася для відвертого відео

Актор оцінив сміливі кадри

Дівчина Тараса Цималюка Світлана Готочкіна, з якою у актора зав'язалися стосунки після розлучення з дружиною, знялася у сміливій фотосесії. Бізнесвумен позувала без одягу, демонструючи красу оголеного тіла.

Читайте також: Тарас Цимбалюк та Олексій Суровцев похвалилися м'язистими голими торсами у спортзалі: фото.

На особистій сторінці в Instagram власниця ресторану та бренду одягу показала відео з відвертої зйомки та поцікавилася у підписників: естетично це чи вульгарно. І більшість коментаторів зійшлися на першому варіанті.

Фото: instagram.com/got.sveta

На допис відреагував й Цимбалюк, який і сам знімався у ню фотосесіях, у тому числі й з колишньою дружиною Тіною Антоненко. "Вишукано", - прокоментував публікацію актор. Колеги Тараса, акторки Наталка Денисенко і Ксенія Мішина, та телеведуча Леся Нікітюк також оцінили сміливі кадри Готочкіної.

Фото: instagram.com/got.sveta

Фото: instagram.com/got.sveta

Фото: instagram.com/got.sveta

Серед коментаторів знайшлися й ті, хто вважає недоречним виставляти на загальний огляд відео такого характеру.

"Естетично і красиво, але відео не для загальної аудиторії, а для дуже вузького кола людей. Ви не тільки гарна жінка, а й керівник, у вас є наймані робітники. І маленькі хрещеники, яким не обов'язково вас бачити такою. Але це тільки ваше справа і відчуття виставляти таке відео. Якщо вам комфортно і "ок", то жодна інша думка не повинна похитнути це відчуття", - висловила свою думку підписниця Світлани.

"Гарно, але не для загальної аудиторії. Для сімейного перегляду. Як не як діти дивляться", - написала інша.

Фото: instagram.com/got.sveta

Нагадаємо, у червні минулого року Тарас Цимбалюк повідомив про розлучення з Тіною Антоненко, з якою був разом 4 роки. Незабаром актор зізнався, що розрив із дружиною переживає досить важко.

Проте вже наприкінці листопада шанувальники та ЗМІ почали підозрювати, що у зірки серіалу "Спіймати Кайдаша" з'явилася нова дівчина. Невдовзі артист розсекретив кохану, а згодом остаточно підтвердив свій роман зі Світланою Готочкіною спільною фотосесією.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Готочкіна Світлана (@got.sveta)

Раніше оголеною знялася акторка Наталка Денисенко. Зірка "Кріпосної" позувала в акваріумі з водою.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита