Лайм

Топлес і в шапочці для плавання: Вікторія Варлей з "Холостяка" прикрасила обкладинку Playboy

Акторка знялася для чоловічого журналу

Українська акторка Вікторія Варлей, яка після участі в шоу "Холостяк-12" вийшла заміж у США, стала героїнею чоловічого журналу Playboy Ukraine. 38-річна учасниця реаліті прикрасила обкладинку глянцю та знялася у сміливій фотосесії.

Про своє досягнення Вікторія розповіла на особистій сторінці в Instagram. "Якщо мене запитають що таке успішний успіх, я відповім, що це потрапити на обкладинку Playboy у 38 років", - написала вона і показала фото обкладинки з написом: "Вікторія Варлей - українська акторка підкорює Голівуд".

Фото: playboy.ua

На знімку дівчина позує в коротких білих шортах в червоний горох та шапочці для плавання червоного кольору. Образ акторкии доповнив яскравий макіяж із чорними стрілками на очах та червоною помадою на губах.

На сайті видання сказано, що акторка Вікторія Варлей народилася у Києві, на її рахунку понад 20 фільмів та серіалів. Наразі вона проживає в США та готується до кастингів на Netflix.

"Тож скоро ми зможемо побачити нашу неймовірну українку в американському серіалі", - зазначили у Playboy Ukraine.

Вікторія Варлей захоплюється йогою та модою, тому часто свої фотозйомки стилізує сама. Образи із плавальною шапочкою для Playboy - "шалена ідея" акторки.

Читайте також: Трохи шкодую: Алекс Топольський розповів, з якою учасницею "Холостяка" попрощався зарано.

Фото: playboy.ua

Вікторія Варлей покинула шоу "Холостяк" у 9 випуску. Після зйомок у проекті акторка вирушила до США, де в неї почався бурхливий роман із американцем російського походження Петром. Через короткий час обранець дівчини зробив їй пропозицію, і вона відповіла згодою. Весілля закохані зіграли у Майамі, де й будують своє сімейне життя.

Фото: instagram.com/tropicpic

Раніше Вікторія Варлей розповіла про чоловіка-росіянина та його політичну позицію.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil