Лайм

Перевернула моє життя: Тарас Цимбалюк показав чуттєві фото з коханою у день її народження

Стосунки зі Світланою актор підтвердив у грудні 2022 року

Український актор Тарас Цимбалюк, який після розлучення з Тіною Антоненко почав зустрічатися зі Світланою Готочкіною, привітав кохану з днем народження. На честь свята він оприлюднив пост, у якому зізнався у почуттях своїй обраниці, а також показав ніжні світлини із нею.

"З днем народження, моя дівчинка! Безмежна подяка тобі, що одного дня ти увірвалась в моє життя і повністю його перевернула! P. S. Решту - прошепчу сьогодні на вушко", - йдеться в публікації знаменитості в Instagram.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

На опублікованих кадрах закохані позують в обіймах та цілуються. Чорно-білі знімки вийшли чуттєвими та кінематографічними.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

У коментарях під дописом колеги та шанувальники приєдналися до привітань. Вони бажають дівчині актора багато щасливих митей у житті, а також чистого та світлого кохання.

Тарас Цимбалюк та Світлана Готочкіна почали зустрічатися у минулому році. Це сталося після того, як Цимбалюк повідомив про розлучення з другою дружиною - стилісткою Тіною Антоненко - у червні 2022 року.

Читайте на тему: Тарас Цимбалюк і його дівчина влаштували романтичну фотосесію з поцілунками.

Про нові стосунки зірка наважився розповісти через кілька місяців. Тоді він оприлюднив спільні фото зі Світланою, яка є рестораторкою, власницею бренду одягу та екс-учасницею шоу "Холостяк".

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

"Ми насолоджуємося побутом. Звичайними, здавалося б, діями: вечеряти разом, дивитися фільми, прогулюватися. Ці банальні речі мають для нас цінність! Дуже приємно ввечері, втомленими, просто сидіти поряд, втичити в телефони й паралельно спілкуватись. У цьому моменті нам кльово", - ділився раніше особистим Цимбалюк.

Першою обраницею та дружиною чоловіка була його однокурсниця на ім’я Ангеліна. До весілля пара зустрічалася два роки, а у шлюбі колишні закохані прожили 1,5 роки.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого