Лайм

Чоловік затвердив: Наталка Денисенко знялася оголеною в акваріумі

Результатом акторка поділилася в Instagram

Наталка Денисенко показала кадри з чуттєвої фотосесії у воді, на двох з яких позує без одягу. Випереджаючи коментарі хейтерів, які критикують її за відвертий контент, акторка заявила, що чоловік-військовий фото "затвердив".

Читайте також: Як розквітла: після розлучення з Добриніним Квіткова вразила мережу сміливими фото.

На особистій сторінці в Instagram артистка опублікувала серію фотографій з творчої зйомки в акваріумі. У підписі зірка серіалів розповіла, що для акторської професії дуже важливо вміти пірнати.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

"Так, іноді можуть бути складні сцени в воді. Звичайно їх можуть виконати каскадери-дайвери, але крупний план під водою замість актора ніхто не зробить, - сказала Денисенко.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Наталка позує в образі русалки: на ній – легка сукня, поверх якої накинута сітка. На двох знімках артистка зображена оголеною, історію цих кадрів вона розповіла у дописі.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

"Підозрюю, що будуть питання щодо 4 того і останнього фото в каруселі, тому розказую історію. В кінці зйомки, коли треба було вилазити з цього акваріума, з одягу просто "лилося"…і щоб не замочити студію, спочатку "вийшла" сукня, а потім вже я. Заодно зробили з Наташею Саніною такі ніжні кадри", - поділилася акторка, а також наголосила: "Якщо що - чоловік затвердив".

Читайте також: Ксенія Мішина у шкіряній білизні знялася у відвертій фотосесії та схвилювала соцмережі.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Чоловік Наталки Денисенко нині служить у ЗСУ. Український актор Андрій Федінчик вирішив йти воювати ще до повномасштабного вторгнення Росії, а коли почалася війна, пішов на фронт добровольцем. Акторка розповідала, що намагалася відмовити чоловіка, але його рішення було твердим та остаточним.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Нещодавно Наталка під час відпочинку у Туреччині влаштувала імпровізовану пляжну фотосесію. Акторка постала у бікіні з мікросіткою на грудях, яке стало приводом для бурхливого обговорення у соцмережі. Відповідаючи на критику хейтерів, Денисенко заявила, що для неї важливою є лише думка її чоловіка, який, за її словами, був першим, хто оцінив цей купальник.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Раніше Наталка Денисенко показала довгоочікувану зустріч з чоловіком-військовим.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття

Український гуморист назвав причину, чому його не взяли до лав ЗСУ

Володимир Жогло не зміг потрапити на фронт через проблеми зі здоров'ям - гуморист та шоумен розповів, як ходив до військкомату