Лайм

Тут все, що я люблю: Дантес публічно зізнався у коханні Кацуріній та показав романтичне фото із нею

Музикант не так часто говорить про особисте

Виконавець Володимир Дантес у День незалежності України зробив виключення і розповів про свої стосунки з Дашею Кацуріною. Нагадаємо, раніше артист пояснював, чому перестав афішувати особисте життя.

Проте не цього разу. В Instagram співака з'явився пост, присвячений незалежності нашої країни, і у ньому, зокрема, він зізнався у коханні своїй обраниці. Зірка зазначив, що в Україні має все, що він любить: родину, кохання, друзів, міста та природу. "Я обожнюю Україну! Тут все що я люблю! Моя родина, кохання, друзі, міста, природа, люди! Все найкраще!" - написав Володимир.

Читайте також: Володимир Дантес знявся з Дашею Кацуріною в іронічному кліпі про колишнє кохання: відео.

Дантес та КацурінаФото: instagram.com/vladimirdantes

"У вікісловнику "незалежність - можливість приймати самостійні рішення, які підкоряються власним бажанням та інтересам і не потребують зовнішніх вказівок та наказів". Це не політичний сенс, та і ми не політики. Тому це тлумачення дуже мені підходить. Наша незалежність - молода. Хтось постійно хоче щось навʼязати, підказати, показати як краще. Але…я пропустив момент, коли ми попросили про це? Зараз руйнують країну, а ми, витерши сльози, з музикою, сміхом, з любовʼю один до одного відновлюємо і робимо ще краще", - також поділився Дантес своїми думками про 24 серпня.

Тим часом Кацуріна відреагувала на слова музикантта та заявила що мріє про зустріч із ним: "Який гарний пост, Вова. Мрію побачитись". Схоже, закохані наразі будують стосунки на відстані, оскільки дівчина живе на дві країни - Україну та Польщу, про що раніше розповідала у своїх інтерв'ю.

Читайте на тему: Головне - кохання: Дорофєєва відповіла на хейт через одруження з Кацуріним.

Фото: instagram.com/vladimirdantes

Закохані почали зустрічатися невдовзі після того, як обоє оголосили про розставання зі своїми колишніми партнерами: Дантес повідомив про розлучення з Дорофєєвою, а Кацуріна - із чоловіком та батьком її дітей Михайлом. Спочатку пара приховувала романтичні відносини, проте з часом все ж підтвердила, що вони зустрічаються.

Своєю чергою екси пари теж не втрачали часу даремно та цього літа зіграли весілля. До розставання всі четверо - Надя, Вова, Міша та Даша - спілкувалися, та навіть їздили разом на відпочинок за кордон.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria