Лайм

Зараз він у лікарні: Даша Квіткова розповіла про стан хворого сина

Блогерка розкрила діагноз дитини

22 серпня сина Даші Квіткової та Нікіти Добриніна госпіталізували з підозрою на серйозну хворобу – запалення легень. Блогер майже на два дні зникла із соцмереж, після чого розповіла підписникам про стан 2-річного Лева. Квіткова підтвердила, що у хлопчика діагностували пневмонію. Захворювання вразило лише одну легеню дитини, але він залишається у стаціонарі.

Читайте також: Врегулювали мирно: Добринін висловився про майбутнє сина після розлучення з Квітковою.

"Я просто у сльозах сповзла по стіні, коли лікар сказав, що Лева підозра на пневмонію і потрібно госпіталізувати його в стаціонар, - поділилася Даша своїми переживаннями. - І так, у Лева одностороння пневмонія, тому зараз він у лікарні".

Фото: instagram.com/kvittkova/

Квіткова також показала фото сина, який багато часу проводить під крапельницею. Коли він почувається добре, батьки катають його лікарняними коридорами або прогулюються пішки. Ніч на 24 серпня Квіткова провела вдома після двох днів без сну, а в лікарні її підмінив Нікіта Добринін, який безперешкодно виховує сина після розлучення.

Фото: instagram.com/kvittkova/

Нагадаємо, що син Даші Квіткової та Нікіти Добриніна народився у 2021 році, через рік після їхнього весілля. Напередодні дворіччя Лева пара офіційно розлучилася. Домовленостей про поділ майна та опіку над дитиною вони досягли без судів.

Раніше дружина Тимура Мірошниченко Інна розповіла про лікування прийомного сина: хлопчику робитимуть операцію.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості