Лайм

Святослав Вакарчук у День Незалежності зворушив виконанням гімну України разом із військовими

Шанувальники були розчулені побаченим

Український виконавець, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук зворушив мережу відео, яке опублікував на честь Дня Незалежності України. Артист показав, як разом із військовими виконував гімн нашої країни.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці знаменитості в Instagram. У підписі до ролика він поділився своїми думками про це свято та його важливість сьогодні, у період російсько-української війни.

Читайте також: Свято сильних, гідних і рівних: Зеленський привітав українців з Днем Незалежності, відео.


"Незалежність завжди безцінна. Але вона ніколи не дається задарма. Згадаймо всіх, хто століттями торував шлях до нашої Незалежності. Пам’ятаймо про тих, хто віддав за нашу Незалежність найдорожче - своє життя. Подякуємо тим, хто просто зараз оберігає нашу з вами Незалежність! І кожного дня будьмо разом на шляху до Перемоги! З Днем Незалежності! Слава Україні!" - зазначається у пості Вакарчука.

У коментарях користувачі мережі висловили своє захоплення виконанням гімну України, а також подякували захисникам за їхній героїзм та відданість Батьківщині. "З Днем Незалежності! Най звучить над Дніпром твоя пісня соловʼя", "Будьмо! Хай Ворог розіб’ється об нашу Жагу до Волі і Незалежності! Слава Україні", "Найсміливіші воїни України!", "Ви завжди надихаєте. Слава Україні!", "Хай Бог вас оберігає, золота наша, найкраща частина України. Повертайтеся живими та неушкодженими з перемогою", - йдеться у деяких коментарях.

Читайте на тему: Леся Нікітюк, Марічка Падалко та інші зірки показали святкові вишиванки у День Незалежності: фото.

Святослав ВакарчукФото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Вакарчук почав їздити країною з виступами, аби підтримати бойовий дух українських військових. Також іноді музикант разом із гуртом виїжджає за кордон, де бере участь у благодійних заходах на підтримку України.

Однак нещодавно колектив Океан Ельзи вимушений був відмовитись від участі у музичному фестивалі, і все через те, що одними зі спонсорів виявилися росіяни. Так само вчинили і низка інших артистів. Детальніше про цей інцидент - читайте тут.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці