Лайм

Бажання немає: Тарас Тополя розповів, в якому випадку повернеться на фронт

Музикант чесно відповів, чому зараз не воює

Тарас Тополя та двоє його колег з гурту "Антитіла" - бійці ЗСУ, проте влітку минулого року їх вивели в резерв, і бойових завдань вони не виконують. Валерій Залужний відкомандерував музикантів з передової, щоб вони мали можливість знову зайнятися творчістю і допомагати країні на культурному рівні. Через рік концертів та благодійних заходів фронтмен колективу відповів, в якому випадку повернеться на фронт.

Читайте також: За виконання бойових завдань в Ірпені: гурт "Антитіла" нагородили почесною відзнакою.

В інтерв'ю Славі Дьоміну Тополя заявив, що зараз у нього немає бажання йти воювати, як, втім, не було його і в перші дні російського вторгнення. За словами Тараса, він не отримував задоволення від війни, і за півроку перебування на "нулі" надивився багато чого. Повернеться на фронт музикант лише за розпорядженням Головнокомандувача ЗСУ.

Фото: instagram.com/antytila_official/

"Якщо Залужний скаже - повернуся. Ми відкомандеровані його рішенням до окремого розпорядження. Бажання немає, звичайно. Я побачив, відчув. У мене не було бажання й у перший день воювати. У кого є бажання йти померти від пострілу чи міни, чи просто так вбивати людину? Але є бажання та розуміння того, що країна має вистояти, вижити і заради цього треба це робити. Я не отримував задоволення від війни, я не з тієї категорії людей. Але ми прийняли рішення і ми пішли. Я не буду брехати і говорити, що хочеться туди повернутися", - розповів музикант.

Читайте також: Реалістичні прогнози: Тарас Тополя прокоментував запланований на 2024 рік концерт у Криму.

Тополя додав, що перший місяць після повернення з фронту "була ламка", але зараз бажання йти воювати у нього немає.

"Коли ми вийшли з передової, то, звичайно, коли ти в усьому цьому перебуваєш... Це особливий стан психіки, особливий стан взаємин. То коли повертаєшся сюди, то, звісно, є ломка. Це інший стан психіки. Але так, щоб я просився працювати за своїм напрямом, ні, я не хочу", - сказав Тарас.

Фото: instagram.com/antytila_official/

Також лідер гурту "Антитіла" відповів, чи допомагає на фронті медійність. За словами Тополі, особливих умов для публічних людей на передовій немає, всі воїни виконують завдання на рівних умовах. Проте артисти свою популярність можуть використовувати для покращення стану свого батальйону, наприклад, купивши бронежилети, аптечки, автомобілі.

"Ми використали свій ресурс публічності, щоб покращувати матеріальні речі якісь, щоб наші побратими вижили, щоб зробити якісно свою роботу, евакуацію, і щоб наш батальйон знищив більше свинособак", - сказав артист.

Нагадаємо, з 24 лютого 2022 року Тарас Тополя, Сергій Вусик та Дмитро Жолудь несли службу в рядах 130 батальйону як стрільці та стрільці-парамедики. Наприкінці серпня того ж року Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний підписав наказ про відрядження колективу із зони бойових дій.

Раніше учасники групи "Антитіла" розповіли про судові позови, з якими зіткнулися, допоки несли службу на фронті.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення

68-річна Кріс Дженнер повідомила, що у неї виявили онкологічну хворобу: відео

Кріс Дженнер розповіла, що у неї діагностували ракову пухлину - про це зірка повідомила у трейлері до 5 сезону Сімейство Кардаш'ян

Де дивитися другий півфінал "Євробачення-2024": які країни виступатимуть

Коли розпочинається другий півфінал "Євробачення-2024" і де дивитись трансляцію шоу онлайн в Україні