Лайм

Реалістичні прогнози: Тарас Тополя прокоментував запланований на 2024 рік концерт у Криму

Музикант поділився своїм баченням ситуації

Нещодавно фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя здивував шанувальників новиною про концерт у Криму. Захід відбудеться у серпні 2024 року - після нашої Перемоги та деокупації українського півострова.

Пізніше артист пояснив своє рішення та розкрив деякі деталі. В ефірі телемарафону "Єдині новини" він зазначив, що на заплановану подію вже продано кілька тисяч квитків і вона справді буде унікальною.

Тарас ТополяФото: instagram.com/antytila_official

"Вже декілька тисяч квитків продано. Не буду казати точну цифру, але дуже багато. Програма там буде унікальна, буде хороший дуже розігрів, він уже почався. Розігрів у буквальному розумінні цього слова", - сказав співак.

Читайте також: "Антитіла" розповіли, як їм зіпсували авто в закордонному турне: могла відбутися ДТП.

Що стосується вибору дати, то її Тополя пояснив заявою, що не сумнівається в реалістичних прогнозах і вірить у те, що концерт відбудеться в українському Криму. Нагадаємо, учасники гурту перші півроку повномасштабної війни були на передовій, де працювали парамедиками 130 батальйону ТрО. Нині вони знаходяться у резерві.

"Неважливо, яка буде програма. Важливе розуміння того, що війна – це 50% бойові дії наступального і оборонного характеру, а, можливо, не 50%, але вагому частину протистояння займає інформаційна історія. Війна - це про психологію, про сигнали і про інформаційні операції. Тому "Антитіла" дуже реалістичні у своїх прогнозах щодо 2024 року. І наш анонс... Поставте собі запитання: "А раптом "Антитіла" щось знають...", - також розповів знаменитість.

Фото: instagram.com/antytila_official

Тополя наголосив, що концерт у серпні 2024 року варто розглядати як абсолютно реалістичну подію, на яку вже активно продаються квитки і яка, дуже ймовірно, відбудеться: "Давайте розглядати концерт гурту "Антитіла" як абсолютно реалістичну подію, на яку реально продаються квитки і яка реально відбудеться в українському Криму".

"Антитіла" впевнені, що влітку 2024 року ми всі зможемо зібратися у звільненій від російських окупантів українській Ялті і прикрасити жовто-блакиттю, сучасною українською музикою усе Південне узбережжя Криму. Ми зіграємо наші найкращі пісні, які українці люблять і знають і разом святкуватимемо українську Перемогу!" - також говорив раніше лідер колективу.

Фото: instagram.com/antytila_official

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації