Лайм

Журналістка, яка повідомила про "підозрілий" виїзд Горбунова за кордон, хоче звернутися в СБУ

Пояснення ведучого її не переконали

На початку серпня видання "Цензор.НЕТ" повідомило, що 1 березня 2022 року Юрій Горбунов перетинав кордон Молдови та Євросоюзу, і зафіксували це "лише молдовські прикордонники". Також джерело розповіло виданню, що ведучий "їздив на елітний курорт в Іспанії", через що навколо його імені спалахнув новий скандал.

Коли стаття готувалася до публікації, Юрій Горбунов не відповів на запитання "Цензор.НЕТ" щодо підстав для виїзду. Ведучому ще немає 60 років, і він має лише двох неповнолітніх дітей.

Читайте також: Не всім дали дозвіл: Горбунов розповів, як чоловіки їздять до Польщі на зйомки "Голосу країни".

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

В інтерв'ю Аліні Доротюк Юрій Горбунов сказав, що всі його виїзди за кордон є офіційними, і що в його паспорті є всі необхідні штампи. Також він пригрозив журналістам "привселюдною відповідальністю".

"Все, що написали "Цензор.НЕТ" і тому подібні видання, які належать певній політичній силі, нестимуть привселюдну відповідальність. Я вже подав заяву до відповідних органів для того, щоб усе це розслідували. Все. Відповідь буде. Цим займатиметься держава", - заявив Горбунов.

"Я не відпочивав на іспанських курортах. Я був у Барселоні та Жироні. Там, де були концерти з Дзідзьо та Олександром Пономарьовим", - додав він.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Журналістка "Цензор.НЕТ" Тетяна Ніколаєнко, яка є авторкою резонансної статті, не збирається сидіти склавши руки. У коментарі "Детектор медіа" вона заявила, що може звернутися до ДБР та СБУ для перевірки виїзду телеведучого.

Читайте також: Рідко користуюся: Анатолій Анатоліч показав документ, з яким безперешкодно перетинає кордон.

"Не уявляю, що міг би ще сказати Горбунов про цю історію, крім того, що в нього все гаразд. Я планую найближчим часом також звернутися до ДБР та СБУ, щоб вони вивчили обставини, зазначені в моїй статті, - сказала вона. - Горбунов і мені міг сказати, що в нього все гаразд із виїздами, але він прочитав повідомлення і тиждень мовчав. Мені здається, коли все гаразд, то ти можеш дуже швидко пояснити, як і чому. Особливо знаючи, що ти публічна особа, а тема дуже дражлива. Горбунов навіть у цьому інтерв'ю обмежився загальними фразами, а не доказами чи поясненнями законності перетину кордону".

Дізнайтесь, які дев'ять категорій військовозобов'язаних чоловіків мають право на виїзд з України.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків