Лайм

Український бойовий кіт отримав волонтерську відзнаку за допомогу військовим: зворушливі фото

Господар тварини прокоментував радісну новину

Відомого у соцмережах бойового кота Шайбу нагородили волонтерською відзнакою. Пухнастик отримав заслужену нагороду за допомогу, яку надав бригаді свого власника та військовим з інших бригад.

Про це повідомив господар тварини Олександр Ляшук. "Можливо, я помиляюся, але, напевно, це перший випадок в історії, коли кіт удостоївся волонтерської відзнаки, та ще і на війні. Пишаюся моїм пухнастиком, який зміг так допомогти нашим героям, які дуже потребують нашої із вами підтримки. І ми дуже сподіваємося, що ці автівки, і багато чого іншого, що ми змогли передати нашим хлопцям завдяки Шайбіку, зможуть врятувати багато життів і приблизити нас усіх до суспільної перемоги", - йдеться у пості, який опублікований у Twitter.

Читайте також: Пес Патрон спростував чутки про свою смерть: свіже фото чотирилапого сапера.

Фото: instagram.com/shaybaboy

Відомо, що Олександр разом зі своїм пухнастиком активно беруть участь у благодійних проектах та зборах і залучають інших долучатися до допомоги українській армії. Влітку цього року військовослужбовець оголосив про випуск унікальних срібних кулонів із зображенням Шайби і наголосив, що частина коштів від продажу прикраси направлена на допомогу ЗСУ.

Військовий кіт Шайба став відомий після того, як українські військові знайшли його у минулому році поблизу позицій на півдні. Тоді улюбленцю було всього кілька тижнів, і його разом із сестричкою хтось викинув біля сільського магазину. Військові вирішили підібрати тваринок та відгодувати їх.

Читайте на тему: Одружився з француженкою: кіт Степан і його кохана Стефанія отримали свідоцтво про шлюб.

Фото: instagram.com/shaybaboy

Шайбік став справжнім другом для Олександра Ляшука, який нині служить на південному напрямку фронту, і так він і став господарем пухнастика. Наразі улюбленець має іменні шеврони, власну вишиванку, а без його участі не проходять ні збори на потреби підрозділу його власника, ні ефіри Ляшука на телебаченні.

Фото: instagram.com/shaybaboy

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину