Лайм

Пес Патрон спростував чутки про свою смерть: свіже фото чотирилапого сапера

Улюбленця українських дітей знову "поховали" у мережі

Мережею знову почала ширитися інформація про нібито смерть пса Патрона, який нещодавно відсвяткував свій 4-й день народження. Чотирилапий помічник чернігівських піротехніків ДСНС спростував чутки про свою загибель і показав свіже "робоче" фото.

На особистій сторінці в Instagram хвостатий сапер опублікував знімок, зроблений під час виконання завдань з розмінування територій. У підписі Патрон зазначив, що цього разу хвороба "Патрон помер" напала на користувачів Twitter.

Читайте також: Аналізи коштують чимало: пса Патрона довелося обстежити через роботу зі шкідливими речовинами.

Фото: instagram.com/patron_dsns

"Хоч бери і фотографуйся щодня зі свіжим випуском "Бульвар Гордона". Їм то приносить лайки і охоплення, а мені весь день відписування "Я живий!", - пише пес-сапер. - Ось вам фото моє робоче, свіженьке. Тут я живий і здоровий. Даю лизь нормальним людям, а хайпожерикам не дам".

Вперше фейки про смерть Патрона поширилися у липні. В YouTube-роликах стверджувалося, що пес-сапер загинув після поранення, і йому вже нібито встановили пам'ятник. Тоді його господарю довелося записувати спростування.

За словами Михайла Ільєва, Патрон має велику аудиторію серед дітей, які дивляться його мультики про мінну небезпеку, і такі "вкиди" можуть розчарувати маленьких українців.

"З нами все добре! Всім передаємо великий привіт. Дивіться наші нові мультики, а також слідкуйте за нашими новими сюжетами. Ми на зв'язку, ми працюємо на території Чернігівської області", - сказав господар Патрона 12 липня.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Патрон (@patron_dsns)

Патрон почав нести службу у ДСНС у віці 6 місяців. Пес-сапер має свою сторінку в Instagram, за якою на даний момент стежать 414 тисяч користувачів соцмережі.

У травні 2022 року президент України Володимир Зеленський нагородив пса медаллю "За віддану службу", а його господаря Михайла Ільєва - орденом "За мужність" ІІІ ступеня. Господар Патрона Михайло Ільєв – керівник піротехнічної групи управління ДСНС у Чернігівській області.

Фото: instagram.com/patron_dsns

Раніше пес Патрон розповів про свою відважну команду, з якою щодня розміновує деокуповані території.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Український гуморист назвав причину, чому його не взяли до лав ЗСУ

Володимир Жогло не зміг потрапити на фронт через проблеми зі здоров'ям - гуморист та шоумен розповів, як ходив до військкомату

Яким був перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступила Україна: відео найкращих номерів

Після першого півфіналу у фінал "Євробачення-2024" пройшли 10 учасників, серед яких alyona alyona та Jerry Heil - відео виступу України 7 травня

На конкурсі вперше за 30 років: як представниця Люксембурга виступила на "Євробаченні-2024"

Люксембург повернувся на Євробачення після 30-річної перерви - хто представляє країну у та яким був виступ виконавиці - відео