Лайм

Як склалося життя учасників першої української “Фабрики зірок”: хто став найуспішнішим

Удача посміхнулася далеко не всім

Влітку 2007 року на екрани вийшов 1 сезон української "Фабрики зірок", який став аналогом телепроекту "Ендемол", створеного для підтримки молодих виконавців. Ідея створення програми подібного формату належить іспанській компанії Gestmusic, яка є філією "Ендемол".

В Україні "Фабрика зірок" вийшла на "Новому каналі", продюсером тоді виступила Алла Липовецька. Закінчилися зйомки 1 сезону у грудні того ж року. Переможцями вокальної передачі у складі дуету "Небезпечні зв'язки" стали Оля Цибульська та Олександр Бодянський. Що відомо про них після завершення зйомок, а також хто був у числі інших учасників - читайте далі на theLime.

Читайте на тему: Вийшла заміж за росіянина і мовчить про війну: куди зникла співачка Аліна Астровська.

Переможці 1 сезону дует "Опасные связи"Фото: instagram.com/cybulskaya

Оля Цибульська наразі активно розвиває музичну кар'єру і, схоже, перемога у "Фабриці зірок-1" стала для неї вдалим творчим поштовхом. Артистка регулярно веде соцмережі, спілкується із своєю аудиторією в Instagram та TikTok, а також радує прихильників випуском нових хітів.

У той час Олександр Бодянський зник із публічного простору та перестав реалізовувати кар'єру виконавця. Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Цибульська намагалася писати екс-колезі та колишньому бойфренду про напад Росії на нашу країну, на що той лише цинічно відповів. Росіянин насміхався з колишньої колеги та проігнорував злочини російських загарбників в Україні.

"Точку в моїх спробах поставив Саша Бодянський, з яким ми виграли "Фабрику зірок". Ми не спілкувалися взагалі, можливо, рази 3 чи 4 якось списувалися. І потім, коли почалася війна, він мені написав: "Оленько, як ти?", я говорю: "Саша, б**ть, у нас війна, ти що, не бачиш?". І він написав: "Це просто планета Венера від Меркурія, ця зміна поясів, зараз ...". І я просто не витримала: почала надсилати фото того, що відбувається, статті, які виходили про дітей, яких рятують лікарі і які померли, і все інше, а він сказав: "Це тобі здається, це минеться". А потім через кілька днів було 8 березня, він мені пише: "З 8 березня, кицю". І я тоді тоді просто...", - прокоментувала його боягузливу позицію Оля у червні минулого року.

Оля ЦибульськаФото: instagram.com/cybulskaya

Елізабет Анум-Дорхусо

Одеситка після початку повномасштабного вторгнення перебралася до Росії, аби там спробувати будувати кар'єру. Про це у своїй програмі повідомим Слава Дьомін. Зокрема, він розповів про особисту переписку екстрасенса Макса Гордєєва з Елізабет, у якій та скаржилася на те, що немає визнання в Україні, і розповідала, що її покійна мама нібито не хотіла, щоб дівчина поверталася до рідної Одеси.

Елізабет Анум-ДорхусоФото: instagram.com/bigbeta1

Читайте також: Андрій Доманський зник з публічного життя під час війни: що про нього відомо.

Женя Мільковський

Артист після закінчення реаліті створив гурт "Нерви", який користувався шаленою популярністю пострадянських країнах. З початком повномасштабного вторгнення виконавець виїхав з країни-агресорки та засудив дії кремлівської влади. Наразі разом зі своїм колективом продовжує давати концерти за кордоном.

Женя Мільковський та гурт "Нерви"Фото: instagram.com/zhenyamilkovskiy

Даша Коломієць

Даша Коломієць після участі у шоу пробувала себе у ролі ведучої та діджейки. З початком повномасштабного вторгнення вона стала культурною активісткою, створила медіапроект Diary of War (Щоденники війни), у якому різні люди розповідають про власний досвід пережитого під час російсько-української війни. За перші кілька місяців вторгнення вийшла 41 історія. Завдяки знайомим та підписникам у соцмережах Дарʼї вдалося залучити волонтерів, які переклали епізоди програми на різні мови, включаючи мову жестів.

Дар'я КоломієцьФото: instagram.com/dariakolomiec_

Даша Астаф'єва

Це ще одна представниця української "Фабрики зірок-1", якій вдалося втримати популярність і чиє ім'я активно тримається на вустах людей і досі. Вона спробувала себе у ролі співачки, акторки, ведучої та моделі. Після початку повномасштабної війни зайнялася волонтерською діяльністю.

Даша Астаф'єваФото: instagram.com/da_astafieva

Читайте на нашому сайті: Є поганий приклад: Даша Астаф'єва розповіла, чому боїться всиновлювати дитину.

Дмитро Каднай

Після закінчення "Фабрики" створив гурт Kadnay разом із сином Дмитра Коляденка Філіпом. Інді поп-гурт був заснований у 2012 році, і за період свого існування артисти випустили один студійний альбом та три міні-альбоми.

wikipediaФото: Гурт Kadnay на M1 Music Awards 2019

Женя Толочний

Це музикант з міста Горлівка. Він брав участь у фабриці "Зірок", "Голосі країни" і був вокалістом гурту "Скрябін". У 2018 році Євген запустив сольний проєкт TOLO4NYI.

Женя ТолочнийФото: instagram.com/tolo4nyi

Що стосується інших учасників, а саме Каті Веласкес, Саші Ільчишина, Віталія Ярового, Христини Кім, Юлії Борзої, Віталія Бондаренка (Галая), Аріни Домські та Тараса Чернієнка, то про них мало що відомо, оскільки після завершення проекту вони перестали активно розвивати вокальну кар'єру.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента