Лайм

Шифонові нігті - ніжний варіант нюдового манікюру, який пасуватиме кожній: фото

Тренд на натуральність залишається актуальним

Нюдовий манікюр виконують у максимально природних, нейтральних кольорах. У 2023 році цей тренд залишається актуальним: такі нігті мають витончений та стриманий вигляд, який доповнює широкий спектр образів. Мета нюдових нігтів — зробити нігті охайними, здоровими та доглянутими, не привертаючи до них надто багато уваги.

Нині існує безліч сучасних варіантів нюдового манікюру. Раніше ми писали про нігті латте, а тепер розповімо про тренд на "шифонові" нігті. Такий манікюр об'єднав елементи тілесного та молочного, але виглядає більш легким та прозорим.

Читайте також: Тренд 90-х на перламутрові нігті знову актуальний: фото модного манікюру.

Фото: https://www.instagram.com/cirquecolors/

Шифоновий манікюр став популярним серед наречених та знаменитостей, які підтримують тренд на натуральність. Так само, як "макіяж без макіяжу", такі нігті випромінюють романтику і вишуканість.

Фото: https://www.instagram.com/tombachik/

Шифонові нігті можуть бути тілесними, щоб гармоніювати з відтінком вашої шкіри, або більш схожими на серпанок кремового, туманного білого або рожевого кольорів.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Прозорий шифоновий манікюр користується величезною популярністю у Кореї та Японії. Ця легка та повітряна тенденція ідеально підходить для весни та літа, але й восени не втрачає своєї доречності.

Читайте також: Червоний колір - головний тренд осені 2023: ідеї модного манікюру.

Шифонові нігті виглядають легко та невимушено, але за цим ефектом стоїть велика робота. Майстер повинен знайти блідий відтінок лаку з прозорою формулою, який поєднуватиметься з тоном вашої шкіри. Можна використовувати відтінки білого, тілесного та інших нейтральних кольорів.

Фото: Pinterest

Нюдовим нігтям можна надати різної форми, у тому числі квадратної, овальної, мигдалеподібної або гострої, залежно від ваших особистих уподобань. Кутикула при цьому має бути в ідеальному стані, інакше ефект вишуканості буде зіпсований.

Фото: Pinterest

Як правило, шифонові нігті не вимагають надлишкового нейл-арту або прикрас, але якщо ви хочете розбавити манікюр, можна додати блискучий акцентний ніготь, білі кінчики французького манікюру або витончені стрази.

Фото: Pinterest

Раніше ми розповідали, як урізноманітнити класичний французький манікюр.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні