Лайм

Класичні та сучасні варіанти французького манікюру, які залишаються трендовими у 2023 році

Надихніться роботами майстрів

Якщо ви вже дізналися про тренди манікюру на вересень, цього разу подивіться, які ідеї французького манікюру залишаються актуальними у 2023-му. Деякі з цих варіантів вже добре знайомі, а деякі - нові і лише починають вриватися у різноманітний світ нейл-арту.

Читайте також: Чубчик-водоспад - тренд 1970-х років, який знову актуальний сьогодні: фото.

Френч з ефектом перламутру

Це варіант манікюру, при якому майстер робить класичний французький манікюр, а зверху додає блискуче покриття - це може бути спеціальна втирка чи лак, який відблискує та нагадує перламутр.

Фото: pinterest

Френч на короткий довжині

Наступна тенденція, яка підкорює модниць. Для любителів коротких нігтів та квадратної форми вона може стати чудовим варіантом.

Фото: pinterest

Френч із мінімалістичним дизайном

Можна обрати поєднання кількох кольорів, наприклад, на фото нижче показана комбінація з фіолетового та помаранчевого з додаванням ніжних деталей у вигляді крапельок в зоні кутикули. Виглядає дуже стримано та естетично.

Фото: pinterest

Читайте на тему: Дуже гарний манікюр на весілля: сучасні ідеї, як прикрасити нігті на свято.

Класичний френч на мигдальній формі

Незмінна класика, яка переходить із сезону в сезон. Для цього потрібно мати нігті середньої довжини та обрати бежеву чи ніжно-рожеву основу – той колір, який прийдеться вам до смаку.

Фото: pinterest

Зворотній френч

Така техніка покриття стала популярною у цьому році. Її задумка полягає у тому, щоб малювати лінію не на кінчику нігтя, а навпаки, в зоні кутикули. Виглядає досить цікаво та небанально.

Фото: pinterest

Асиметричний френч

Ця ідея подібна до минулої, проте лінії малюються не лише у зоні кутикули, але й по всій довжині. Наприклад, збоку. Нижче показаний один із можливих варіантів:

Фото: pinterest

Френч у пастельних відтінках

Цей тренд з'явився доволі давно і не поступається за популярністю іншим покриттям. Оберіть ніжний фіолетовий, блакитний чи бірюзовий та створіть мінімалістичне покриття, яке радуватиме око.

Фото: pinterest

Читайте на нашому сайті: Осінній манікюр з сухоцвітами - красивий і ніжний тренд: фото модних нігтів.

Френч-омбре

Найвдаліша комбінація - це білий та молочний. І для омбре характерним є те, що один колір плавно переходить в інший. Цей манікюр також не можна назвати новим, але від цього його популярність ніяк не змінюється, і він і далі продовжує радувати модниць.

Фото: pinterest

Подвійний френч

Задумка такого покриття у тому, щоб крім основної лінії на кінчику нігтя, додати поверх неї ще одну тонку лінію - це дозволить створити більш цікавий та об'ємний ефект, який стане чудовою альтернативою класичному френчу.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Їхні звички відштовхують: які знаки Зодіаку найбільше дратують оточуючих

Астрологи назвали знаки Зодіака, які найбільше дратують інших через свої звички - у списку опинилися Раки, Водолії та Близнюки

На сонці чи в тіні: де краще садити баклажани, щоб мати великий врожай

Як правильно визначити оптимальне місце для висадки баклажанів на городі, в чому переваги та ризики вирощування в тіні та на сонці

Як приготувати млинці з м'ясною начинкою і соусом бешамель: простий рецепт

Млинці з м'ясною начинкою, запечені в духовці під соусом бешамель - смачна та ситна страва для всієї родини