Лайм

Нігті кольору лате стали осіннім трендом манікюру: як вони виглядають

Модні відтінки лаку в нейтральній палітрі

Нюдовий манікюр не виходить із трендів уже котрий сезон поспіль. Його ключова особливість – імітація природного кольору нігтів або точна відповідність до тону шкіри. Але крім тілесного лаку є й інші світлі відтінки, які можна використовувати як альтернативу. Один із них - лате, також відомий як кава з молоком.

Читайте також: Тренд 90-х на перламутрові нігті знову актуальний: фото модного манікюру.

Фото: https://www.instagram.com/kriss_nails_if/

Модні нігті лате включать низку нейтральних кавових відтінків: від блідо-бежевого з пудровим підтоном до світло-коричневого. Всі ці кольори можуть зустрічатися в компонентах лате: насичений еспресо, молочна піна і той ніжний бежевий відтінок, який виникає, коли вершки змішуються з кавою.

Фото: https://www.instagram.com/nailthoughts/

Манікюр лате виглядає вишукано та нейтрально, тому ідеально підходить для будь-яких випадків та образів. Крім того, коричневі та бежеві відтінки доповнюють кольори сезону, створюючи справжню осінню гармонію.

Фото: https://www.instagram.com/kwbeautysalonbierun/

Ця нейтральна палітра кольорів продовжує мінімалістичні б'юті-тенденції, які ми зараз спостерігаємо всюди, починаючи від макіяжу і закінчуючи колекціями іменитих дизайнерів. Такі знаменитості, як Дженніфер Лопес, Хейлі Бібер і Блейк Лайвлі зробили тренд лате вірусним, а відтінки коричневого також стали мегахітом Тижня моди в Нью-Йорку 2024/25.

Читайте також: Червоний колір - головний тренд осені 2023: ідеї модного манікюру.

Фото: Pinterest

Обираючи відтінок манікюру, враховуйте тон шкіри, орієнтуйтеся на колір кутикули. Якщо лак не підходить до тону вашої шкіри, кутикула виглядатиме темною або брудною.

Фото: https://www.instagram.com/thehotblend/

Хоча нігті нейтрального кольору часто асоціюються з простотою, ви все одно можете додати трохи нейл-арту або прикрас, якщо хочете оживити образ. Прості дизайни, такі як французький манікюр з основою лате або тонким блискучим акцентом можуть додати нотку елегантності.

Фото: Pinterest

Раніше ми розповідали, які класичні та сучасні варіанти французького манікюру варто обрати у 2023 році.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу