Лайм

Даша Квіткова показала, як виглядають наймодніші ботильйони 2023 року: фото

Один із ключових трендів осені

Важливим елементом стильного осіннього гардеробу є взуття, і в 2023 році помітним трендом стали ботильйони в ковбойському стилі. Модну тенденцію продемонструвала своїм підписникам українська блогерка Даша Квіткова, яка обрала бежеві замшеві ботильйони Isabel Marant на підборах середньої висоти. Їх вона поєднала з короткою сукнею в горошок і чорним жакетом прямого крою.

Читайте також: Чоботи-шкарпетки повернулися в моду у 2023 році: як виглядають трендові моделі.

Фото: https://www.instagram.com/kvittkova/

Ковбойські ботильйони є укороченою версією традиційних ковбойських чобіт. Зазвичай вони закінчуються трохи вище щиколотки або на рівні кісточки, мають елементи дизайну, характерні для ковбойських чобіт. Ось деякі ключові особливості модного взуття:

Гострий носок. Ботильйони в ковбойському стилі часто мають загострений або мигдалеподібний носок, що є характерною рисою дизайну.

Фото: Pinerest

Каблук. Зазвичай вони мають набірний підбор середньої висоти. У 2023 році він може бути різним за стилем: від традиційних ковбойських до сучасних блокових підборів.

Декоративна строчка. Ковбойські чоботи, у тому числі ботильйони до щиколотки, можуть бути прикрашені хитромудрими декоративними стібками на халяві (верхній частині черевика).

Читайте також: Нестаріюча класика: сім предметів капсульного гардеробу, які ніколи не вийдуть із моди.

Фото: Pinerest

Шкіра. У 2023 році актуальними є замшеві ботильйони, а також ковбойські черевики з гладкої шкіри. Популярні і більш екзотичні варіанти з оздобленням під зміїну або страусову шкіру, а також лакове взуття.

Фото: Pinerest

Прикраси. Деякі ковбойські ботильйони можуть мати додаткові прикраси, такі як металеві заклепки, бахрома або вишивка, які додають взуттю унікальнсоті.

Висота халяви. Халява ковбойських ботильйонів коротша, ніж у традиційних ковбойських чобіт. Зазвичай вона доходить трохи вище кісточки. Укорочена висота робить їх більш універсальними для повсякденного носіння.

Читайте також: Всього один предмет гардеробу зробить будь-який жіночий образ більш модним: фото.

Фото: Pinerest

У 2023 році ковбойські ботильйони можна носити у різний спосіб. Вони чудово виглядають із сукнями і спідницями різної довжини, укороченими джинсами прямого крою, штанами з відворотами.

Фото: Pinerest

Класичні ковбойські чоботи часто бувають традиційного коричневого чи чорного кольору, але у 2023 році ковбойські ботильйони можна знайти у широкому діапазоні кольорів та оздоблень. Це стильний вибір для тих, хто хоче привнести до свого гардеробу нотку західної моди, суворий шарм і сучасну універсальність.

Фото: Pinerest

Фото: Pinerest

Раніше ми розповідали, як виглядають наймодніші пальта на осінь 2023 року.

Цікаві новини для вас:

Гарячий шоколад і блискучий оксамит: сучасні кольори та дизайни нігтів на осінь.

Зірки в захваті від цих фасонів джинсів: 5 найбільших трендів 2023 року.

Які чубчики в моді в 2023 році: фото трендових стрижок на різну довжину волосся.

Новини партнерів

Читайте також

Дріжджі не потрібні: рецепт паски на заквасці, яка вийде ніжною і запашною

Як у домашніх умовах приготувати ароматну паску на заквасці, щоб побалувати близьких та здивувати своїх гостей на Великдень

Картопляні лушпайки – чудове добриво для смородини: як і коли його використовувати

Які корисні речовини містить у собі картопляне лушпиння, а також як його можна використовувати для удобрення кущів смородини

Як приготувати смачну паску на сирному тісті: швидкий рецепт на Великдень

Як у домашніх умовах спекти швидку паску на сирному тісті, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати близьких на Великдень