Лайм

На "Голосі країни-13" завершилися сліпі прослуховування: хто підкорив тренерів сильним вокалом

Зіркові наставники обрали своїх фаворитів

24 вересня на каналі 1+1 вийшов 4-й випуск шоу "Голос країни-13", завершивши етап сліпих прослуховувань. Тренери проекту закінчили набір учасників для своїх команд, виділивши найперспективніших вокалістів. Ось, хто показав свої таланти з найкращого боку.

Читайте на тему: Написав в окопі: воїн ЗСУ зворушив суддів "Голосу країни-13" авторською піснею.

Першою на сцену вийшла 21-річна Ізабелла Іващенко з Ніжина, яка нині мешкає у маленькому містечку в Британії. Разом із музиканткою зі Львова Марією Яремак вона створила проект Sound of Ukraine. Дівчата дали понад 30 концертів у Британії та навіть виступали перед принцом Едвардом - молодшим братом короля Чарльза. На сліпих прослуховуваннях Ізабелла виконала пісню "Spaceman" Сема Райдера, повернувши до себе всі чотири тренерські крісла. Своїм наставником дівчина обрала Артема Пивоварова.

У 2022 році 24-річна Даяна Оравець виїхала до Гданська і одразу почала виконувати українські пісні на вулицях польського міста. Завдяки підтримці незнайомців вона повірила у свої сили та вийшла на велику сцену "Голосу країни-2023". Дівчина виконала пісню "Буревіями" Злати Огнєвіч, повернувши до себе крісло Івана Клименка та Наді Дорофєєвої. Остання і стала її тренером.

Андрій Засік – 27-річний житель Варшави, куди переїхав 10 років тому. Професійно займається логістикою, але музикою захоплюється з дитинства. Зараз хлопець пише авторські пісні та сподівається здобути творчий поштовх. На сліпих прослуховуваннях Андрій виконав пісню "Creepin", і не без допомоги Наді Дорофєєвої повернув до себе крісло Івана Клименка.

Читайте також: Учасником "Голос країни-2023" став військовий ЗСУ, який підкорив мережу патріотичним хітом.

Світлана Чередниченко – 28-річна киянка, яка грає на баяні, працює в оркестрі ЗСУ артисткою, виступає для підтримки воїнів та підтримує їхній дух. На "Голос країни-13" дівчина виконала пісню "Знаю я" Руслани і з перших нот повернула крісла всіх чотирьох тренерів. Своїм наставником сильна вокалістка обрала Юлію Саніну.

Катерина Козлова з Хмельницького виступила із піснею "Bleeding Love" Леони Льюїс, до неї повернувся Артем Пивоваров, а на останніх секундах виступу - Надя Дорофєєва. Вже 9 років дівчина живе у Варшаві, а у 2022 році виграла конкурс "Королева Польщі". Колись Катерина навчалася у музичному училищі, і "Голос країни" став для неї шансом повернутися до давнього захоплення. Своїм наставником дівчина обрала Артема Пивоварова.

20-річна Катерина Дигало з Козачої Лопані виступила з піснею Komet, і на останніх секундах розвернула до себе крісла тренерів-чоловіків. Зараз дівчина живе в Німеччині, тому і композицію підібрала німецькою мовою. Своїм наставником перспективна учасниця обрала Артема Пивоварова.

Катерина Стефанюк – юна оперна співачка зі Львова. Замість академічної музики вона вирішила освоювати різні жанри, і зараз виступає на львівських вулицях. У 2023 році Катерина здійснила свою давню мрію - взяти участь у “Голосі країни”. З піснею "Miss You" їй вдалося розгвернути крісла Дорофєєвої та Клименка, але саме з Надією учасниця миттєво порозумілася.

Читайте також: Нацвідбір на "Дитяче Євробачення-2023": які пісні співатимуть учасники у фіналі.

Юлія Белей зі Львова мешкає у Варшаві, виступала на церемонії закриття Європейських ігор та організовує благодійні концерти для України. На шоу дівчина виконала пісню польської співачки Sana, яку та присвятила українським дітям та їхнім матерям. Іван Клименко переконав дівчину приєднатися до своєї команди та розвивати музичну співпрацю України та Польщі.

29-річна Анна Денисова із Запоріжжя живе у Лондоні. Вона мріє стати відомою артисткою і на “Голосі країни” виконала хіт Неллі Фуртадо "Say it right". На останніх секундах виступи до неї повернулася Дорофєєва, віддавши їй останнє місце у своїй команді.

18-річна Ліза Шафорост із Києва сьогодні живе в Канаді. Її псевдонім - ESELISHA, і в TikTok вона має мільйони підписників. Троє суддів повернули до неї свої крісла, і незважаючи на спроби Пивоварова та Саніної залучити до себе перспективну дівчину, вона обрала Івана Клименка.

Андрій Жучковський виступив на "Голос країни" з піснею "Гарно так" і потрапив у команду Юлії Саніної. Та пообіцяла відточити його вокальну майстерність та виправити недоліки.

Вероніка Мартинюк – дочка священика з Івано-Франківщини. З дитинства співала у церковному хорі, а сьогодні сама є диригенткою колективу Emis. У 2023 році цей хор вперше за 300 років виконав різдвяні колядки в Києво-Печерській Лаврі. Дівчина хоче реалізуватися як сольна артистка, і на проекті "Голос країни-13" їй допоможе в цьому Артем Пивоваров.

27-річна Олександра Погуляй з Енергодару "врятувала" Івана Клименка, якому не вистачало 10-го учасника в команду. Дівчина працює у команді "Голос країни" сценічною директоркою. Вона ніколи не займалася вокалом професійно, але все ж таки вирішила розвивати свій талант.

Раніше ми писали, як пройшов 3 випуск "Голос країни-13" та хто потрапив у команди зіркових тренерів.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші