Лайм

"Голос країни-13": яким був 3 випуск шоу і кому вдалося потрапити у команди зіркових тренерів

Дізнайтесь імена нових учасників

У неділю, 17 вересня, глядачі побачили третій випуск європейського сезону шоу "Голос країни-13", реалізованого Україною разом з Польщею. Команди зіркових наставників шоу Юлії Саніної, Івана Клименка, Артема Пивоварова і Наді Дорофєєвої поповнилися новими талановитими учасниками. Детальніше про те, хто вийшов на сцену у свіжому випуску – читайте у нашому матеріалі.

Читайте на тему: "Голос країни-13": чий сильний вокал підкорив тренерів у 2 випуску шоу.

Першим на сцені з'явився Роман Панченко, якого одного разу запросив виступити на стадіоні фронтмен гурту Coldplay Кріс Мартін, коли почув його спів на вулиці. Своїм вокалом українець зміг розвернути крісла всіх суддів, окрім Юлії Саніної. Хлопець обрав своїм наставником Надю Дорофєєву.

Наступним до глядачів вийшов гурт NaYada, до складу якого входять сестри Христина та Діана. Виконавиці родом з Херсонської області, співом займаються з дитинства. Вони виконали пісню виходця "Голосу країни" Козака Сіромахи "Гуляли" і змогли розвернути крісла тренерів. Своїм наставником рідні сестри обрали Івана Клименка.

Далі на сцені з'явився мультижанровий гурт Brevis, який складається з хорових виконавців з міста Мукачево. Акапельно артисти продемонстрували виконання пісні Diamonds Сема Сміта. Однак їм не вдалося підкорити серця суддів, адже ніхто з наставників не повернувся.

Наступною перед суддями постала виконавиця Лада Тивончук і виконала авторську пісню "Галактика". Її вокальні здібності сподобалися Наді Дорофєєвій, тому вона стала частиною команди знаменитої співачки і далі продовжить участь вже під її керівництвом.

Читайте на тему: Написав в окопі: воїн ЗСУ зворушив суддів "Голосу країни-13" авторською піснею.

Далі на "Голосі" з'явилася 20-річна Олександра Клименко, яка встигла стати справжньою зіркою у TikTok. Дівчина родом з міста Київ, і за освітою вона фармацевт. Саме на роботі вона знімала музичні ролики та викладала їх у мережу. Артистка заспівала хіт гурту Pussycat Dolls — Hush Hush, проте хвилювання стали на заваді, оскільки Олександрі не вдалося розвернути крісла тренерів.

Назарій Малиновський — наступний, хто вийшов на сцену у третьому випуску. Хлопець обожнює спів з дитинства і співав на службах в Соборі святого Юра. В 11 років він почав прислуговувати в соборі, а потім пішов вчитися до Львівської духовної семінарії. Наразі Назарій здобуває освіту в Українському католицькому університеті на філософсько-богословському факультеті. У вільний від навчання час він продовжує займатися співом, оскільки прагне показувати іншим свою духовність через музику. До нього розвернулися Саніна, Клименко та Дорофєєва, але хлопець обрав своїм тренером саме Саніну.

Далі свій виступ продемонструвала 21-річна Олександра Ройко з міста Луцьк. Останні три роки вона навчалася в Києві, а наразі живе Кракові. Олександра продемонструвала виконання народної пісні "Котику сіренький" та змогла розвернути крісла Івана Клименка та Наді Дорофєєвої. Дівчина обрала команду Клименка.

Вікторія Родько – співачка, яка створила власний гурт Oy Sound System. Вона співає не тільки кавери, але і авторські композиції. Була учасницею Нацвідбору на “Євробачення-2023”, після чого взялася реалізовувати сольний проект. На “Голосі країни-13” Вікторія заспівала кавер The Hardkiss на пісню Гайтани “Два вікна”. І хоч глядачі оцінили яскравий виступ, ніхто з тренерів не розвернув своє крісло.

Читайте на нашому сайті: Тверезий 11 років: тренер "Голосу країни" Клименко розповів, як поборов згубні залежності.

Учасниця дитячого "Голосу країни" Вероніка Коваленко повернулася на рідне шоу, проте тепер вона змагатиметься вже з дорослими учасниками, оскільки наразі їй вже 19 років. Дівчина виконала енергійну пісню Сема Сміта Unholy. Першою до неї розвернулася Надія, далі — Іван та Артем. Вони впізнали Вероніку і закликали її не зупинятися на досягнутому і продовжувати розвиток творчого шляху. Артистка пішла у команду до Клименка.

Людмила Козирева і Марек Мохнач — учасники зі Словаччини, які заспівали українську народну пісню "Ой, мамо, люблю Гриця". Людмила родом з міста Канів, але на даний момент мешкає у Словаччині. Марек Мохнач – із села Габура, яке знаходиться на сході країни. Дует зміг завоювати прихильність Дорофєєвої і далі продовжить участь у шоу під її наставництвом.

Тетяна Труш до початку повномасштабної війни жила у Львові, а зараз перебуває у Кракові. Разом з чоловіком вона виїхала з України, оскільки він пересувається на інвалідному візку. За словами обранця артистки, Тетяна завжди мріяла про кар'єру співачки, тому наразі наважилася на реалізацію своєї мрії. Вона виконала пісню Lift me up, але їй не вдалося розвернути крісла наставників.

Олександра Вдовиченко родом з Харкова, але на даний момент навчається та живе у Києві. Вона - дружина співака Dovi, який відомий за ліричною композицією "Чекає вдома". Артистка все життя займається музикою, і нарешті вона наважилася продемонструвати свій талант на сцені “Голосу країни”. На останніх секундах Олександрі вдалося розвернути крісла Дорофєєвої та Пивоварова. У ролі свого тренера учасниця обрала саме Артема.

Читайте також: Сюрприз для фанатів: в Україні оновили правила Нацвідбору на "Євробачення-2024".

17-річна Старикова Христина — уродженка Мирнограду, Донецька область. Вона з дитинства виступала на усіх міських заходах, тому сцена для неї є близьким та уже добре знайомим місцем. Наразі дівчина у Києві, але кожного дня згадує про рідний дім та мріє туди повернутися. Христина заспівала JVKE — Golden hour. Їй одній з небагатьох вдалося розвернути усі тренерські крісла. Українка обрала команду Юлії Саніної.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дітей актора Віктора Стороженка, який служить у ЗСУ, образили через колір шкіри

Український актор Віктор Стороженко, який служить у ЗСУ, розповів, що його дітей обізвали на дитячому майданчику

Героїчний вчинок: на концерті Пивоварова українка попрощалася із довгим волоссям заради допомоги ЗСУ

Дівчина погодилася обрізати довге волосся, щоб допомогти українській армії - це сталося під час концерту Артема Пивоварова - відео

Ірина Горова відповіла на чутки, що розірвала співпрацю з Потапом через його "зашквари"

Продюсер лейбла POMITNI та колишня дружина Потапа Ірина Горова пояснила, чому розірвала ділові відносини з Олексієм Потапенком