Лайм

Тарабарова після народження третьої дитини розповіла, чи буде виїжджати з чоловіком з України

Співачка стала багатодітною матір'ю

У квітні Світлана Тарабарова народила доньку Поліну – дівчинка стала третьою дитиною в сім'ї співачки та її концертного директора Олексія Бондаря. У новому інтерв'ю українська артистка розповіла про вагітність під час війни та відповіла, чи буде виїжджати з чоловіком з України.

Читайте також: Перша зустріч всією родиною: Світлана Тарабарова після пологів зворушила світлинами з дому.

У програмі "Точка опори" Тарабарова зізналася, що спочатку звістка про те, що вона знову стане мамою, її налякала, адже в країні триває війна. Проте, за словами Світлани, ця крихітка врятувала її сім'ю.

Фото: instagram.com/tarabarova

"Я завжди мріяла про величезну родину. Я - третя донька у мами, у мене дві старші сестри, тому мріяла, щоб у мене так само було троє дітей, але не під час війни. Тому спочатку я злякалася, але Поліна сама до нас прийшла. Через секунд п'ять я зрозуміла, що на все своя доля, а через тиждень - що вона мене врятувала. Я заспокоїлася, почала дбати більше про себе, з'явився режим сну, харчування. Потім я зрозуміла, що вона врятувала всю мою сім'ю. Ми якось переключили фокус уваги", – поділилася співачка.

Тарабарова розповіла, що її близькі негативно сприйняли новину про її третю вагітність. Особливо батьки, котрі на той момент перебували в окупованому Херсоні.

Читайте також: Обстріли та прильоти: Світлана Тарабарова розповіла про життя батьків у Херсоні.

"Це був кошмар. Я вперше відчула на собі тиск - майже ніхто з друзів та знайомих не зрадів. Усі такі: "Ой, а ти точно цього хочеш? Зараз такий час... нестабільно". Батьки тоді ще були в окупації. А коли ти живеш в окупації, тобі дуже страшно. Мама постійно мені говорила, що я зараз не готова. Ми сварилися. Але зараз мама Поліну обожнює і навіть не згадує ті моменти, коли вона намагалася мені "допомогти"", - зізналася вона.

Фото: instagram.com/tarabarova

З народженням донечки Світлана та Олексій набули статусу багатодітної сім'ї, і тепер чоловік співачки може безперешкодно перетинати кордон під час воєнного стану. Законодавство України дозволяє виїжджати з країни чоловікам призовного віку, які мають троє або більше дітей віком до 18 років. Нагадаємо, окрім 5-місячної Поліни, пара також виховує 5-річного Івана та 3-річну Марію.

Втім, сім'я Тарабарової не збирається виїжджати з України. За словами співачки, у них з чоловіком не було навіть такої думки.

"Ми тут потрібні. Я багато чого роблю фізично тут заради нашої спільної перемоги та майбутнього, тому я потрібна фізично тут", - відповіла співачка.

Фото: instagram.com/tarabarova

Раніше Анатолій Анатоліч показав документ, з яким безперешкодно перетинає кордон.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято