Лайм

Розлука пройшла з ревнощами: Alyosha і Тарас Тополя розповіли про стосунки на відстані

Співачка сумнівалася у вірності чоловіка

Після тривалого перебування у США Alyosha (Олена Тополя) разом із дітьми повернулася в Україну. Сім'я Тараса Тополі майже півтора роки була в розлуці, і цей період для подружжя був непростим.

Читайте також: Далі так не можна було: Alyosha пояснила, чому повернулася в Україну після півтора року життя в США.

У спільному інтерв'ю "Неймовірній правді про зірок" зіркова пара зізналася, що розлука пройшла важко і з ревнощами з боку співачки. "Я намагалася зрозуміти, як людина, яка поряд мала трох дітей і дружину, ви постійно бачитеся, а тут така відокремленість від того, що було і бажання теплоти. Я розуміла, що в якийсь момент, можливо, знайдеться хтось, хто зможе це "опалення" увімкнути. Були переживання з цього приводу", - зізналася Alyosha.

Фото: instagram.com/alyoshasinger

Тарас вважає, що за бажанням "опалення" можна знайти і коли дружина поруч, тому не розумів переживання коханої, які у неї виникали в США. Позиція Тополі щодо вірності в сім'ї чітка.

"Я колись прийняв рішення, чоловіче, що це моя кохана та супутниця на моє життя. Я дав слово. У нас троє дітей", - сказав лідер гурту "Антитіла" і додав, що якщо й відбудеться зрада, то він не приховуватиме цього факту від дружини.

На запитання, які зміни вони помітили однин в одному за час розлуки, Тарас сказав, що його дружина стала мудрішою і це йому імпонує. У Тополі, за словами співачки, з'явився серйозний вираз обличчя.

"Іноді я помічаю такі моменти, коли він замислюється, щось там у нього відбувається в голові, якісь спогади, щось таке серйозне. Тому що дуже серйозне обличчя", - поділилася Alyosha.

Фото: instagram.com/tarastopolia

Нагадаємо, Тарас Тополя на початку російського вторгнення у лавах 130-ї бригади ТрО займався евакуацією поранених військових. Пізніше наказом командування музикантів вивели у резерв. Артист зізнався, що не має бажання повертатися на фронт.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

"Виглядала, як суперзірка": Ірина Сопонару показала свої весільні образи

Акторка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, який вигляд мала на весіллі з коханим-іноземцем Рісом

Ірина Білик показала, як підріс її син Табріз і розповіла про його першу закоханість

Ірина Білик показала, який вигляд має її молодший син Табріз, який народився у шлюбі з російським режисером Асланом Ахмадовим

Військові - головні люди зараз: Решетнік висловився про реакцію українців на нового "Холостяка"

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік розповів, як українці відреагували на те, що героєм 13-го сезону став військовий Олександр Терен Будько