Лайм

Вбили у ветклініці: Даша Астаф'єва повідомила про втрату улюбленця

Артистка поділилася сумною звісткою

Співачка і волонтерка Даша Астаф'єва втратила улюбленого собаку на ім'я Чічіко, якого вона називала сином. Серце улюбленця перестало битися через недбальство лікарів ветеринарної клініки.

Читайте також: Є поганий приклад: Даша Астаф'єва розповіла, чому боїться усиновлювати дитину.

"Сьогодні нашого Чічу вбили у ветклініці. Поки що я не можу про це говорити. Але згодом я це доведу і хочу розповісти всім, - повідомила Даша в Instagram увечері 25 вересня. - Люди, які це зробили – нелюди. Я багатьом їх радила. Бо самі обстежувалися у них. Але сталася жахлива ситуація халатного і жорстокого ставлення до члена нашої сім'ї".

Фото: instagram.com/da_astafieva

Астаф'єва закликала підписників, які також є пацієнтами цієї клініки, перестати користуватися їхніми послугами. "Це вбивці. Вся команда", - заявила вона.

Співачка показала фотографію загиблого песика і зазначила, що він був для неї як рідна дитина. "Це Чіча. Мій синок. Якого вбили у ветеринарній клініці", - написала вона.

Фото: instagram.com/da_astafieva

Після сімейної трагедії Астаф'єва порадила ретельно підбирати ветеринара для своїх собак. "Не треба довіряти людям, друзям. Я у жахливому стані, нічого не можу робити", - плачучи сказала Даша.

Астаф'єва подякувала небайдужим підписникам за підтримку, а також емоційно звернулася до тих, хто не розуміє, чому вона так сильно переживає втрату улюбленця.

"Він був дитиною. Яку ми довірили друзям. Яким звичайно було пох*й на чужу дитину", - підкреслила вона.

Фото: instagram.com/da_astafieva

Собаку породи шиба-іну Даша Астаф'єва завела у 2016 році. Через три роки в сім'ї артистки з'явилося ще одне щеня такої ж породи – дівчинка Луна.

Співачка розповідала, що її улюбленці мають дуже норовливий характер, вони нікого не слухають крім неї. Перші тижні російського вторгнення собаки завжди були одягнені в нашийники та повідки. "Я намагалася перестрахуватися: якщо раптом ракета потрапить у будинок чи поряд, щоб їх можна було впіймати", - ділилася Даша з Новим каналом.

Фото: instagram.com/da_astafieva

Проте за період війни собачки змінилися, стали більш слухняними. "Якщо починається сирена, і вони чують, що ми збираємось і спускаємось у підвал, то вже нас там чекають. Так привчилися. Бачать, як ми реагуємо, тому й самі заводять нові звички", - розповідала Астаф'єва.

Фото: instagram.com/da_astafieva

Раніше Даша Астаф'єва розповіла про невдалу операцію, через яку не може співати

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита