Лайм

Тяжко і йому, і родині: дружина Брюса Вілліса розповіла про життя з хворим на деменцію актором

Жінка озвучила деякі деталі

Дружина відомого голлівудського актора Брюса Вілліса розповіла про його стан. Нагадаємо на початку цього року стало відомо, що чоловік хворіє на лобово-скроневу деменцію - невиліковне нейродегеративне захворювання, яке впливає на мовлення, поведінку та інші аспекти особистості.

Британська модель Емма Гемінг не стала приховувати, що діагноз її обранця змінив їхнє подружнє життя. Проте, незважаючи на труднощі, з якими парі довелося зіштовхнутися, вони намагаються радіти кожній проведеній разом хвилині. Детальніше про це жінка висловилася в рамках шоу Today на NBC.

Читайте також: Хвороба Паркінсона, деменція і діабет: невиліковні діагнози, з якими живуть світові зірки.

Вілліс із дружиноюФото: instagram.com/emmahemingwillis

"Я дізналась, що деменція – це тяжко. Людині з діагнозом тяжко. Сім’ї також тяжко. І це однаково тяжко і Брюсу, і мені, і нашим дівчатам. Брюс — дар, який продовжує дарувати. Любов, терпіння, стійкість, так багато всього... Брюс справді хотів би, щоб ми раділи тому, що є, він би справді хотів цього для мене та нашої родини", - сказала вона.

Крім того, жінка розповіла, як про хворобу зіркового батька дізналися їхні діти. Нагадаємо, подружжя виховує двох спільних дітей - 11-річну Мейбл та 9-річну Евелін. Емма зазначила, що пояснила дітям все як є, розповіла про діагноз чоловіка з медичної точки зору.

"Ми дуже чесна і відкрита сім'я. Найважливішим було те, що ми могли сказати, що це за хвороба, пояснити, що це таке, тому що коли ви знаєте, що це за хвороба з медичної точки зору, все має сенс. Тому було важливо, щоб ми повідомили їм, що це таке, тому що, знаєте, я не хочу, щоб діагноз їхнього тата або будь-яка форма деменції були клеймом чи ганьбою", - зазначила обраниця актора.

Читайте на тему: Давно помітили, що щось не так: донька Брюса Вілліса розповіла, як у нього проявилася деменція.

Вілліс із дружиною та дітьмиФото: instagram.com/emmahemingwillis

Про діагноз зірки Голлівуду стало відомо на початку цього року. Тоді лікарі заявили, що в нього лобово-скронева деменція. Для людей молодше 60 років ЛВД є найпоширенішою формою деменції, а для встановлення діагнозу може знадобитися чимало часу. Наразі немає ліків від цієї хвороби. Патологія позначається на психічних та поведінкових аспектах людського організму, проявляється дисоціацією від сім'ї, нездатністю контролювати емоції та поведінку.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа