Лайм

Є поганий приклад: Даша Астаф'єва розповіла, чому боїться всиновлювати дитину

Знаменитість поділилася переживаннями з цього приводу

На відміну від своїх зіркових колег Тимура та Інни Мірошниченків, співачка Даша Астаф'єва поки не готова наважитися на усиновлення дитини. Нещодавно вона пояснила, що саме її зупиняє.

Так, під час інтерв'ю Славі Дьоміну виконавиця розповіла про досвід своїх родичів, які усиновили двох дітей, і наслідки виявилися для них неочікуваними. Вона зазначила, що у родини були і гроші, і виховання, і хороші умови, але це не допомогло, оскільки прийомні діти почали погрожувати іншим, бити, а в результаті втекли від опікунів. Цей приклад наштовхнув Астаф’єву на думку, що вона наразі не хоче бути мамою для дитини із дитячого будинку.

Читайте також: Закривають у шафах, ламають кінцівки: Інна Мірошниченко розповіла про життя дітей у дитбудинках.

Фото: instagram.com/da_astafieva

"Я думала про усиновлення, але в мене є поганий приклад. Мої рідні взяли двох дітей і все погано закінчилося. Було все, і гроші, і виховання, і класні школи. Але в певний момент вони почали бити дітей, погрожувати, що вб'ють ножицями, потім закінчилося тим, що діти втекли від батьків. А батьки почали хворіти. Мене завжди лякало, що природа може бути сильнішою, ніж твоя ситуація", - поділилася Даша.

При цьому зірка наголосила, що була у сиротинці і "серце тьохнуло": "Я була в дитячому будинку, звичайно тьохнуло, я дуже люблю дітей".

Що стосується власних дітей, то, як зізнається артистка, вона цього дуже хоче, проте ще недостатньо готова. Астаф'єва вважає, що малюки з'являються в певному стані, і у її випадку цей стан майже настав, але є деякі проблеми із нервами. Для того, аби завагітніти, лікар порадив співачці поїхати на відпочинок:

"Є питання зі здоров'ям. Як виявилося, багато всього від нервів. Як би банально і по-радянськи це не звучало, але дуже багато нервових станів", - сказала Астаф'єва.

Читайте на тему: Хто з українських зірок мріяв усиновити сироту під час війни, і кому це вже вдалося.

Фото: instagram.com/da_astafieva

Нагадаємо, нещодавно зірка розповіла про свої стосунки із загадковим бойфрендом, особистість якого вона розкривати не поспішає. Але 38-річна жінка поділилася, що чоловік працює в IT-сфері і допоміг їй у реалізації бізнес-проекту.

"В нього такі ж як у мене зелені очі. Він високий. Я закохана. Я тобі скажу, що всі, хто мене не бачив весь цей час і зараз, кажуть: "Ти так змінилася. Як таке диво могло статися?" Всі розлучаються, а я зустріла кохання свого життя і дуже рада. Стосунки стали тим, що мене врятувало. Те, що наші стосунки перейшли ще й у професійну сферу, що ми працюємо разом. Для мене це найбільший порятунок", - говорила вона про нове кохання у житті.

Даша Астаф'єва - українська модель і співачка. Виграла титул Playmate of the Month ювілейного журналу Playboy. Екс-солістка гурту NikitA.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита