Лайм

Маму Кузьми Скрябіна поховають поруч зі співаком: подробиці прощання

Ольги Кузьменко не стало 23 вересня

23 вересня стало відомо про смерть Ольги Кузьменка – матері Кузьми Скрябіна було 76 років. На сторінці гурту "Скрябін" у Facebook з'явилися подробиці прощання з жінкою. Музиканти повідомили, що парастас (заупокійне Всеношне богослужіння) відбудеться у понеділок 25 вересня о 18:00.

Панахиду проведуть у Церкві Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ у Брюховичах – селищі Львівської області. Храм знаходиться на вулиці Отця Іздрика, 6.

Читайте також: "Дуже легко померти": мама Кузьми Скрябіна розповіла, як пережила смерть сина.

Фото: Facebook

Поховають мами Кузьми відбудеться наступного дня, у вівторок. 26 вересня 2023 року о 14:30 її проведуть в останню путь за тією самою адресою. Ольга спочине поряд із улюбленим сином, який загинув в автокатастрофі у 2015 році.

Могила Кузьми Скрябіна у Брюховичах Фото: https://www.instagram.com/kondratiuk_official/

Причина смерті Ольги Кузьменко залишається неназваною. За життя жінка працювала вчителькою у музичній школі, викладала гру на фортепіано. Також у неї була майстерня, де створювали декоративних ангелів та дзвіночки з кераміки. Після смерті Андрія Кузьменка вона випустила три книги про свого сина - "Моя дорога птаха. Мамина книжка", "Група "Скрябін" та друзі по сцені", "Колискова для Андрійка".

Кузьма Скрябін був єдиним сином Ольги Кузьменко, якій присвятив пісню "Мам". У неї залишилася онука Марія-Барбара та колишня невістка Світлана Бабійчук.

У 2021 році мати Кузьми Скрябіна заявляла про "варварське" порушення авторських прав на пісні та кліпи її сина.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня