Лайм

Переможця Нацвідбору на "Дитяче Євробачення-2023" оберуть в "Дії": як проголосувати

Фінал конкурсу відбудеться 1 жовтня

З 29 вересня до 10:00 1 жовтня у додатку "Дія" українці зможуть проголосувати за переможця національного відбору на "Дитяче Євробачення-2023". Про цю можливість повідомило "Суспільне".

Нині за перемогу у конкурсі змагається п'ятеро фіналістів: 14-річна POLINA BABIY з Одеси, 9-річна Анастасія Дімід з Івано-Франківської області, 12-річна Анастасія Белібова з Южноукраїнська, 12-річний Денис Грищук з Нововолинська та група дівчаток 13-ти років 3'beauties з Луцька.

Читайте також: Як змінилася Анастасія Петрик, яка виграла "Дитяче Євробачення-2012" та стала зіркою у 10 років.

Голосування глядачів визначить результати Нацвідбору на 50%. Інші 50% – відповідальність професійного журі, до якого входять Ігор Кондратюк, alyona alyona та Jerry Heil.

Щоб проголосувати за свого фаворита, потрібно у програмі "Дія" відкрити розділ "Послуги" та вибрати "Опитування". Потім оберіть одного з п'яти учасників.

Фото: Суспільне

1 жовтня, у день трансляції фіналу Нацвідбору на "Дитяче Євробачення", онлайн-голосування відкриється знову. Упродовж 20 хвилин після того, як талановиті діти виконають свої конкурсні пісні, глядачі зможуть повторно віддати своєму фавориту голос чи обрати іншого учасника.

Де дивитися фінал Нацвідбору на "Дитяче Євробачення-2023"

1 жовтня о 18:00 трансляцію фіналу національного відбору на "Дитяче Євробачення-2023" вестиме телеканал "Сусіпльне Культура", сайт Суспільне Культура, а також сайт junior.eurovision.ua. Також подивитися виступ учасників можна на сторінці у Facebook та YouTube-каналі "Євробачення Україна"

Читайте також, коли оберуть представника України на "Євробачення-2024" та яким буде Нацвідбір.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Ще одна танцівниця: Лілія Ребрик замилувала мережу відео з двомісячною донечкою

Лілія Ребрик нещодавно втретє стала мамою. Щаслива мама оприлюднила свіжі кадри маленької Аделіни

Тиск завжди присутній: Олена Зеленська поділилася, як війна змінила плани її дітей

Олена Зеленська зізналася, що її донька Олександра не будує плани на майбутнє у період війни, а син Кирило хоче стати військовим

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена