Лайм

Офіційне повноліття: Катя Осадча привітала з днем народження сина Іллю, який вчиться у США

Хлопець вже зовсім дорослий

Старшому синові Каті Осадчій виповнився 21 рік. Телеведуча привітала Іллю з "офіційним" повноліттям та показала фотографії із сімейного архіву, зроблені у різний період часу та у різних місцях.

Читайте також: Вже не маленькі: діти українських зірок, які здивували дорослим виглядом.

На особистій сторінці в Instagram зіркова мама опублікувала серію кадрів зі своїм первістком, і супроводила публікацію теплими рядками.

Фото: instagram.com/kosadcha

"З Днем народження, моя гордість! Іллі сьогодні 21 - вже офіційне повноліття в усьому світі. Ілюша, ти син про якого можна мріяти, ти розсудливий і розумний, уважний і надійний, ти найкращий старший брат і абсолютний приклад для молодших. Іноді мені не віриться, що я мама такого дорослого і самостійного сина, - написала Осадча. - Я бажаю тобі здійснення всіх планів, адже всі твої знання і плани будуть допомагати відбудові нашої країни!".

Фото: instagram.com/kosadcha

Катерина народила Іллю у 19 років. Хлопчик з'явився у шлюбі телеведучої з бізнесменом Олегом Поліщуком. За кілька років після розлучення ведуча "Голосу країни" вийшла заміж за свого колегу Юрія Горбунова. У пари народилося два сини - Іван і Данило.

Читайте також: Були зовсім юними: хто з українських зірок став батьками в дуже молодому віці.

"Коли Ілля народився, я була геть дитиною. Але тепер ми найкращі друзі з невеликою різницею у віці, - поділилася Осадча. - Ілля швидко виріс, виріс разом зі мною. Тепер ростуть менші і рівняються на старшого брата".

Фото: instagram.com/kosadcha

Випереджаючи запитання підписників, чому її дорослий син не на фронті, Катерина нагадала, що Ілля вже три роки навчається в Америці. Після закінчення елітної столичної школи Kyiv International School хлопець вступив до Мерілендського університету та одразу переїхав до США. Своє майбутнє син ведучої будуватиме в Україні.

"Ілля навчається в Америці на третьому курсі, вивчає IT, зараз уже застосовує свої знання у боротьбі з ворогом, після закінчення університету повертається додому", - зазначила Осадча.

Фото: instagram.com/kosadcha

До привітаннь долучився й Юрій Горбунов. "Ілля! Многая літа! Так тримати! Вже зовсім дорослий! Гордість!", - написав у коментарях чоловік Каті Осадчої.

Фото: instagram.com/kosadcha

Фото: instagram.com/kosadcha

Фото: instagram.com/kosadcha

Фото: instagram.com/kosadcha

Нещодавно Катя Осадча вперше прокоментувала скандали з Юрієм Горбуновим.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували