Лайм

У серіалі "Ранкове шоу" з Еністон і Візерспун нагадали про воєнні злочини росіян у Маріуполі

Епізод вийшов в ефір 27 вересня

У новому епізоді американського серіалу "Ранкове шоу" висвітлили російські злочини, скоєні окупантами у Маріуполі після 24 лютого 2022 року. Зокрема, у 4 серії 3 сезону автори проекту розповіли глядачам про бомбардування загарбниками лікарні.

В "Ранковому шоу", де знімаються акторки Дженніфер Еністон та Різ Візерспун, уже не вперше говорять про російську агресію в нашій країні. У новому епізоді, який опублікували на платформі Apple TV 27 вересня, вчергове піднімають цю тему.

Читайте також: Коли ми повернемо Маріуполь, ви побачите справжній жах – морпіх з "Азовсталі" Михайло Діанов.

Фото: tv.apple.com

У серіалі важливою залишається не лише особиста драма головних героїв, але і тема актуальних новин у світі. В 3 сезоні показані події 2022 року: закінчення пандемії коронавірусу та початок повномасштабної війни в Україні, яку розв'язала країна-окупант Росія. Своєю чергою США засудили вторгнення росіян на незалежні українські території.

У 4 епізоді американські ЗМІ знімають сюжет про облогу Маріуполя. В епіцентрі подій опиняється фотограф, який після побаченого поспішає розповісти колегам, які страшні події тут відбуваються. Чоловік виходить на зв'язок з телеканалом, перебуваючи у підвалі лікарні. Під час розмови фотограф наголошує, що російські загарбники не просто обстрілюють місто, але і вбивають мирне населення на вулицях. "Я розважаю рекламодавців, доки в Україні гинуть люди", - говорить героїня Бредлі Джексон, роль якої втілила Різ Візерпун.

Окрім того, в епізоді були продемонстровані кадри, які американський фотограф зробив під час роботи в окупованому Маріуполі. Редактори мають зробити вибір – дочекатися, поки їхній колега опиниться у безпечному місці, чи випустити фото, аби підняти рейтинг. В кінці стрічки стає відомо, що працівники редакції все ж прийняли рішення оприлюднити знімки.

Читайте на тему: Інтерв'ю Зеленського та фільм про Бучу отримали нагороди премії "Еммі" у США.

Фото: tv.apple.com

Ранкове шоу" - американський телесеріал 2019 року про боротьбу американської телеведучої з сексуальними домаганнями на роботі, з Дженніфер Еністон, Різ Візерспун та Стівеном Кареллом у головних ролях. Створений за книгою журналіста Брайана Стелтера "Початок ранку: Всередині телепередач "World of Morning TV". Прем'єра телесеріалу в Україні та світі відбулась на "Apple TV+" 1 листопада 2019 року.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували