Лайм

Дружина Тимура Мірошниченка пояснила, чому вони усиновили дитину з особливими потребами

Жінка озвучила свою думку

Тимур та Інна Мірошниченки усиновили хлопчика, який з народження має кілька діагнозів та відставання у розвитку. У новому інтерв'ю обраниця шоумена вперше пояснила, чому разом з чоловіком наважилася стати родиною для хлопчика, який має проблеми зі здоров'ям.

Так, під час розмови з Лєною Вишинською для її YouTube-каналу Мірошниченко розповіла, що не бачить складності у діагнозах малюка. На думку жінки, це лише задачі, з якими можна і потрібно працювати.

Читайте також: Мама не знала, що вагітна: Інна Мірошниченко розкрила історію народження названого сина.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

"Для мене дитина з особливими потребами - це не складність. Насправді в такій ситуації проблема є лише у фінансових можливостях і можливостях по часу: возити його на усілякі реабілітаційні заняття, віддати його в іншу школу для дітей з спеціальними потребами або забезпечити його домашнє навчання. Це все задача, яка вирішується грошима, часом і залученням інших людей. Ну, просто буде ще трошечки більше задач", - пояснила детальніше вона.

Окрім того, багатодітна мама наголосила, що з самого початку розуміла, що вони усиновлять дитину з певними особливостями – ту, від якої багато людей відмовилися. І в першу чергу родина наважилася на цей крок, тому що розуміла, що має і фізичні, і фінансові можливості допомогти цій дитині, зробити її щасливішою.

"Я одразу йшла усиновлення зі стійким переконанням, що мені не потрібна здорова дитина, бо здорову дитину хочуть всі і можуть всі. Для багатьох б діагнози були перепоною, бо від нього всі відмовилися, хто знайомився з його анкетою. Всі. А це всі люди, які перебувають на черзі в цілій області. Це означає, що ці люди оцінили свої зусилля і зрозуміли, що вони не потягнуть. Для мене ж це не проблема, бо я знаю точно, що зможу. Зможу йому допомогти, і навіть якщо він виросте неповноцінною дитиною, для мене це не тягар. Це просто дитина з певною особливістю, до якої треба знайти підхід, але він вже таким народився", - сказала вона.

"Ми прийшли в усиновлення з місією допомогти - дати дитині можливість жити повноцінно. Ми таку можливість дамо, а чи зможе він в силу своїх фізичних особливостей повністю увібрати в себе це - ми не знаємо. Але ми зробимо все, аби йому було комфортно жити з нами, і це точно комфортніше ніж дитячий будинок.

В будь-якому разі, навіть якщо він не буде там повноцінно розвиватися, наприклад, не заговорить - він все одно буде жити своє краще життя, ніж він жив би, якщо б не познайомився з нами", - також висловилася Інна.

Читайте на тему: Тимур Мірошниченко з дружиною розповіли, чому не будуть приховувати від сина правду про усиновлення.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Наостанок дружина ведучого зауважила, що Марсель - можливість для неї та її родини навчитися любити без умов, оскількисвою дитину полюбити набагато легше, аніж прийомну. Тому такому почуттю, як безумовна любов, на думку Мірошниченко, потрібно вчитися:

"Марсель - це якраз приклад того, як навчитися любити безумовно, бо любити дітей, яких ти народив, набагато легше. Вони ніби частина тебе, ти заклав туди в свої гени, і все, що є в твоїй дитині, воно колись було в тобі. А любити дитину, яку ти взяв із закладу, не так легко. Але коли ти говориш про безумовну любов, ти розумієш, що насправді вона абсолютно рівна для усього і для усіх. Цьому треба вчитися - це прекрасне відчуття, але воно іде в першу чергу від любові до себе".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни