Лайм

Співачка Граймс судиться з Ілоном Маском через їхніх трьох дітей: справа стосується опіки

Раніше артистка казала, що їй не дають бачитися із сином

Ілону Маску, який на догоду російській пропаганді висміює військову підтримку України, потрапив у черговий скандал. Цього разу справа стосується його особистого життя та дітей.

Співачка Граймс (Клер Буше), яка народила від Ілона Маска трьох дітей, звернулася до суду з приводу встановлення батьківських відносин. Видання The San Francisco Standard повідомляє, що суд має видати документ, в якому будуть зазначені законні батьки дитини. Це необхідно, коли пари не перебувають у шлюбі, але одна із сторін хоче встановити права опіки або стягнути аліменти.

Читайте також: Заробив на російський паспорт: мережа вибухнула фотожабами на твіт "Маска".

Фото: Getty Images

35-річна Граймс та 52-річний Маск почали зустрічатися у 2018 році. Час від часу вони розходилися і сходилися, а у вересні 2021 розлучилися назавжди. При цьому експара має трьох дітей. Їхній первісток X Æ A-Xii (Ікс) з'явився у травні 2020 року. У грудні 2021 року сурогатна мати народила для них доньку Ексу Дарк Сідеель. У вересні 2023 року біограф Маска Уолтер Айзексон повідомив, що у засновника SpaceX і Граймс також таємно народилася третя дитина, хлопчик на ім'я Техно Механікус (Тау).

Ілон Маск із сином X Æ A-Xii (Ікс) Фото: Getty Images

Цікаво, що Граймс звернулася до суду за кілька тижнів після того, як у соцмережі Twitter (нині - Х.com) публічно попросила Маска дозволити їй побачитися з їхнім сином. Нині публікацію видалено, але співачку цитує Page Six.

На початку вересня Граймс звернулася до біографа Маска Айзексона, який опублікував фотографію мільярдера з Шивон Зіліс та їхніми близнюками. Нагадаємо, що у 2021 році співробітниця Neuralink таємно народила від Ілона Маска двох дітей.

"Скажи Шивон, щоб вона розблокувала мене, і скажи Ілону, щоб він дозволив мені побачити мого сина, або, будь ласка, дайте відповідь моєму адвокату", - написала Граймс. Через кілька днів співачка повідомила, що зв'язалася з 37-річною Зіліс, і вони залагодили конфлікт.

Читайте також: Колишня дружина Ілона Маска виходить заміж за відомого британського актора: фото.

"Нарешті я докладно поговорила з Шивон про те, що давно назріло. Це не її провина, будь ласка, не гнівайтесь на неї! - повідомила співачка. - Ми дуже поважаємо одна одну, раді стати друзями і дозволити дітям рости разом".

Тепер, можливо, Граймс вирішила встановити опіку над дітьми, щоб Ілон Маск не позбавив її можливості спілкуватися з ними.

Ілон Маск був розлучений тричі, у нього 11 дітей, у тому числі п'ятеро від попереднього шлюбу: близнюки Гріффін та Вівіан, а також трійнята Даміан, Саксон та Кай. Раніше 18-річний син Ілона Маска зробив несподівану заяву: він хоче відмовитися від знаменитого прізвища та змінити стать.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували