Лайм

Василь Вірастюк розлучається з дружиною: депутат пояснив, чому вона звернулася до суду

Пара була у шлюбі 15 років

Василь Вірастюк розлучається з дружиною Інною після 15 років шлюбу. Уникнути публічного скандалу парі не вдалося: український депутат, актор та силач розповів у Facebook, чому мати двох його дітей звернулася до суду.

Скандальні подробиці розлучення Вірастюка вперше з'явилися у матеріалі “Главком”. У ньому стверджувалося, що жінка вимагає виплати аліментів у розмірі 40 тис. грн. на місяць на кожного з двох дітей.

Читайте також: 17 років були разом: колишній радник голови МВС Андрусів оголосив про розлучення з дружиною.

Вірастюк із дружиною та дітьми Фото: instagram.com/vasylvirastyuk

Інна Вірастюк заявила, що на початку повномасштабного вторгнення виїхала з України на кілька місяців. За цей час їхні "шлюбні стосунки" припинилися, і депутат "Слуги народу" нібито фінансово не допомагав їхнім неповнолітнім синам.

"Не я почав цю інформаційну атаку, не я її продовжуватиму, але змушений вам доповісти. Так, ми з Інною прожили у шлюбі 15 років, у нас народилося двоє спільних дітей. Про причини: рішення прийняв безпосередньо я, ще на початку жовтня 2022 року, - написав він. - Якщо мене не змусять, то ви ніколи і не дізнаєтеся про справжні причини нашого розлучення (чи то моє рішення розійтися)".

Вірастюк заявив, що весь час фінансово допомагав і зараз допомагає дітям, даючи їм "адекватну" суму, але "апетит" дружини перевищує його можливості. Також він висловився щодо розподілу сімейного майна, до якого входять дві квартири та чотири земельні ділянки на Прикарпатті.

Також читайте: Сергій Танчинець повідомив про розлучення з дружиною напередодні 15-річчя шлюбу.

"Я готовий нести відповідальність за дітей, і хотів би, щоб вони проживали зі мною, - пише нардеп. - Про розподіл "спільного" майна. Як воно буде розділене, вирішить суд. Вивчивши мою (нашу) декларацію 2020 року з приводу нерухомості, у мене (у нас) була можливість ще до мого депутатства забезпечити всіх дітей у перспективі квартирами".

Вірастюк додав, що більше не даватиме коментарів щодо розлучення, якщо його до цього "не змусить поведінка ексдружини".

Василь та Інна Вірастюк одружилися у 2007 році. У 2008 році народився їхній перший син Олег. У 2010 році жінка знову завагітніла, але потрапила в ДТП і втратила дитину. У 2016 році народився їхній другий син Олександр. Також у Василя Вірастюка є син Адам від покійної дружини Світлани.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита