Лайм

Зараз я щаслива: Даша Квіткова натякнула на нові стосунки після розлучення з Добриніним

Блогерка і телеведучий розірвали шлюб кілька місяців тому

Даша Квіткова, яка розлучилася з Нікітою Добриніним після двох з половиною років шлюбу, знову щаслива в особистому житті. Блогерка натякнула, що її серце зайняте новим чоловіком.

Читайте також: "Холостяк", але не Добринін: кого запідозрили у романі з Квітковою після ДТП у Києві.

В інтерв'ю УНІАН колишня дружина телеведучого зізналася, що зараз почувається щасливою і цінує те, що має. Однак подробиць поки що розповідати не хоче. "Так, я можу сказати, що зараз я щаслива і дуже ціную те, що є. Поки що більше нічого не хочеться говорити", - сказала Квіткова.

Фото: instagram.com/kvittkova

Також Даша розповіла, в яких стосунках перебуває з Нікітою Добриніним, з яким виховує дворічного сина.

"Вже майже рік ми з Нікітою не живемо разом. Ми максимально в нейтральних стосунках, в стосунках батьків. Спілкуємось виключно з приводу Лева, більше нічого між нами немає. Після розлучення нічого не змінилось, тобто у мене не додалось зобов’язань. Мені не було важко у шлюбі, я робила те саме, що і зараз поза ним, усе від А до Я. Зараз в мене є допомога, тому все добре", - сказала блогерка.

Фото: instagram.com/kvittkova

Герой та переможниця "Холостяка-9" оголосили про розставання у січні цього року. Незабаром Даша розповіла, що в їхніх стосунках з Нікітою було багато прихованих проблем та конфліктів, проте в подробиці вдаватися не стала.

Квіткова заявила, що не розголошуватие деталі розлучення, оскільки це стосується лише їх двох.

"Я дуже вдячна, що поряд є люди, яким я можу довіритися та розповісти про все, що є всередині. Також я працюю з психологом і можу обговорити з ним усе, що в мене "болить". Мені не хочеться виносити в публічний простір непрості моменти, тому що все ж таки це стосується лише нас двох. І мені дуже не хочеться, щоб син якось потім сказав, що його батьки не впоралися", - сказала блогерка.

Фото: instagram.com/kvittkova

Після розлучення з Нікітою Добриніним Даші Квітковій приписували романтичні стосунки з кількома чоловіками. Після чуток про роман із продюсером Євгеном Таллером блогерка попросила не робити поспішних висновків:

"Друзі, благаю. З чоловіками, з якими мене можна побачити і з якими я спілкуюсь, - мене нічого не об'єднує, окрім спілкування і дружби. І ними я точно не заповнює нічого. Давайте зробимо так: поки ви особисто від мене не побачите якогось підтвердження чого-небудь - не приписуйте мені романи. Я буду вдячна за розуміння".

Раніше Даша Квіткова натякнула, що її не влаштовувало у стосунках із Нікітою Добриніним.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску