Лайм

Шварценеггер висловився про інтрижку з домробітницею, яка народила йому позашлюбного сина

Зрада поклала край його шлюбу з Марією Шрайвер

Арнольд Шварценеггер розкаявся за вчинок, який поклав кінець його шлюбу з Марією Шрайвер у 2011 році. Тоді весь світ дізнався, що актор зрадив дружині з їхньою домробітницею Мілдред Баена. Більше того, дружина та коханка актора народили синів із різницею лише у 5 днів.

В інтерв'ю журналу People Шварценеггер заявив, що у них з Марією все було гаразд, а він "просто облажався". "Це просто моя провина, - прямо сказав актор. - Пам'ятайте, що у нас не було ворожнечі. Ми не сварилися".

Читайте також: Я мало не помер: Арнольд Шварценеггер розповів про помилку лікарів під час операції на серці.

Фото: Getty Images

В результаті інтрижки Баена народила від Шварценеггера сина на ім'я Джозеф. Хлопчик з'явився на світ через 5 днів після того, як Марія Шрайвер народила їхнього сина Крістофера. Зараз обом по 26 років.

Коли спливла правда, Шрайвер і Шварценеггер негайно розійшлися. Процес їхнього розлучення тривав 10 років і завершився у 2021 році після розподілу майна. Тоді Шрайвер отримала майже половину нажитого статку в 400 млн. доларів.

Марія Шрайвер (у центрі) з дітьми від Арнольда Шварценеггера Фото: Getty Images

За словами Шварценеггера, розлучення не стало кінцем їхнього спілкування з Марією. Вони зберегли добрі стосунки заради дітей, а тепер і онуків.

"Цей розділ мого життя з Марією триватиме вічно. Незважаючи на те, що це інші стосунки, у мене немає причин відчувати до неї щось, окрім любові, - зізнався зірка "Термінатора". - Ми завжди ясно давали зрозуміти, що діти не повинні страждати через це. Зараз у неї є свої стосунки, у мене свої [з фізіотерапевткою Хізер Мілліган], але ми завжди спілкуємося про дітей, про свята, про вечірки з нагоди дня народження, Дня матері та Різдва".

У Арнольда Шварценеггера та Марії Шрайвер четверо спільних дітей: 33-річна дочка Кетрін, 32-річна Христина, 30-річний Патрік та 26-річний Крістофер. Також актор одразу визнав позашлюбного сина, який успадкував пристрасть батька до бодібілдингу.

Джозеф Баена - позашлюбний син Шварценеггера Фото: Getty Images

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників